U petak 22. avgusta u Mikser Houseu pred više od 200 zvanica iz sveta domaće IT industrije i zvanično je pušten u rad Fliiby u verziji 3. Ovaj inovativni online servis objedinjuje sve što nude Youtube, Souncloud, Flickr i drugi online servisi i za razliku od većine, plaća svakog kreatora fajlova kroz zaradu od prikaza reklama preko sadržaja koji su podigli.


Na konferenciji su se prisutnima obratili osnivači Vujadin i Nemanja Divjak. Želja nam je bila da objedinimo sve servise na jednom mestu, uz jedan log in i ponudimo na istom tom mestu šansu za zaradu. Mnogi danas dižu izuzetno vredne fajlove na Internet, ali od njih nemaju ništa Fliiby V3 je rešio da to prekine i uvede svet u budućnost digitalnog izdavaštva, ista kao je Vujadin Divjak, idejni tvorac i direktor kompanije.


Fliiby je u maju ove godine proglašen za najbolji startap Startit festa što im je dalo zaleta za nove podvige i pripremilo ih za sinoćnje lansiranje verzije 3. Reči hvale za ovaj poduhvati imao je i Miloš Došen, osnivač i predsednik upravnog odbora Serbian Venture foruma. Odmah nakon što sam upoznao osnivače i saznao za njihovu ideju dao samo svesrdnu podršku. Oni su prepuni znanja i energije da ovaj projekat odvedu u svet. Nemanja Divjak, jedan od osnivača ove inovativne platforme u svom obraćanju istakao je da Fliiby postoji od 2007. godine i da do danas ima 300.000 korisnika, a da je cilj nove verzije blizu 2 miliona korisnika do kraja godine.


Fliiby je dostupan na linku fliiby.com registracija je besplatna, korišćenje ove platforme nudi sve na jednom mestu, veoma je jednostavno i intuitivno. Prijavom na opciju za monetizaciju, možete već danas početi da zarađujete od svoje autorske muzike, video klipova, fleš igara, dokumenta i svega digitalnog što vam stoji na računaru bez mogućnosti da vam zaradi i jedan dolar.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..