Obaveštavamo Vas da Accademia del Lusso organizuje niz predavanja u saradnji sa predavačima iz Milana iz oblasti dizajna enterijera. Ovog meseca nastavljamo započeti ciklus predavanja profesora Massimo Donizellia na temu “Savremeno stanovanje”. Drugo po redu predavanje zakazano je za 26.04. u 12h u saradnji sa profesorom Markom Milojcicem. Tema predavanja biće “Projektovanje kupatila u savremenom stanovanju”.

 

Predavanje se održavaju u prostorijama Akademije del Lusso u Beogradu, ulica Bulevar despota Stefana 68c.
Profesor Massimo Donizeli, uvaženi arhitekta iz oblasti unutrašnjeg dizajna, diplomirao je arhitekturu na prestižnom univerzitetu u Milanu 1991. Nakon brojnih zajedničkih projekata sa kolegama, 1998. godine otvara svoj studio gde se sa svojim odabranim timom bavi projektovanjem, restauracijom, tehničkim savetovanjem, uštedom energije, projekt menadžmentom i unutrašnjim dizajnom.


Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu koje je razvijao kroz praksu, profesor Donizzeli se već niz godina bavi edukacijom, prenoseći svoja znanja studentima na Akademiji dell Lusso u Milanu i Beogradu i Istitutu Calligari u Trevisu i Milanu.

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..