Nakon potrage za ljubimcima Šmekerima u Vojvodini i Šumadiji, novo odredište Šmekerica izbora je Beograd. U shopping centru Delta City, u subotu, 5. aprila, od 15 sati, odmeriće snage pravi gradski šmekeri. Kao i do sada, Šmekera ili Šmekerušu tražićemo među rasnim i nerasnim psima, različitih veličina, boja i naravno karaktera, a sve sa jednim ciljem – da na kraju ove godine dobijemo Šmekera ili Šmekerušu 2014.

 

Delta City će ponovo otvoriti svoja vrata za kućne ljubimce - pse, koji će se predstavljati žiriju, čiji će članovi i ovog puta imati težak zadatak - da dodele 15 zabavnih titula i nagrada. Ko će biti gradska cica zavodnica, glavni hipster, panker ili fenserica prestonice, ostaje da vidimo 5. aprila.

 

Za glavnu titulu Šmekera i Šmekeruše 2014 ljubimci će se fotografisati u posebno dizajniranom Šmekerica kabrioletu. Sve fotografije će posle događaja biti postavljene na Facebook stranici Dog&Style kada počinje glasanje za finaliste iz Beograda i traje narednih mesec dana. Kao i u prethodnim gradovima, mesta u finalu ima za tri psa iz Beograda, a verujemo da će borba biti oštra, s obzirom da beogradski četvoronožni šmekeri i te kako znaju da se srede za svoje javne nastupe.

 

"Šmekerica contest" je izbor za zaštitno lice – ljubimca koji će se kao pobednik takmičenja iz ukupno šest gradova Srbije, naći na pakovanju nove linije hrane za pse Dog&Style, Veterinarskog zavoda Subotica. Akcija  je namenjena svim psima – rasnim, bez rase, mladim, starim, različitih veličina, karaktera i izgleda.

 

Ono u čemu će posetioci ovog događaja imati dodatnu mogućnost da se zabave je takmičenje u popularnoj srpskoj Android igrici – Lajavko. Naime, na samom događaju biće organizovano takmičenje u igrici, a pobednik će osvojiti vredne nagrade. Maskota Dog&Style hrane, Šmeker, pojavljuje se u igrici, a čitava igrica ima humanitarni karakter, pa će korisnici sa svakim preuzimanjem ove besplatne aplikacije, učestvovati u donaciji hrane za pse azilima na teritoriji Srbije.

 

Pored dobre zabave za ljubimce i vlasnike, na samom događaju biće dodeljeno i 15 nagrada u zabavnim kategorijama, a za svakog učesnika Dog&Style pripremio je ukusne poklone u vidu svoje stajliš  hrane za pse. Čitava manifestacija u svim gradovima Srbije propagira odgovorno vlasništvo i brigu o životinjama.

 

Pozivamo sve vlasnike pasa i ljubitelje životinja da nam se pridruže i obavezno prijave svoj dolazak na Facebook strani Dog&Style kako bi organizatori pripremili odgovarajuće paketiće za sve ljubimce!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..