Obaveštavamo Vas da Accademia del Lusso, italijanska šlola za modu i dizajn, organizuje niz predavanja u saradnji sa predavačima iz Milana iz oblasti dizajna enterijera. Prvo predavanje na temu “Savremeno stanovanje: elementi ispravnog projektovanja” koje će držati profesor Massimo Donizelli sa Accademia del Lusso iz Milana zakazano je za 22.02. u 11h u prostorijama Akademije del Lusso u Beogradu.


Profesor Masimo Donizeli, uvaženi arhitekta iz oblasti unutrašnjeg dizajna, diplomirao je arhitekturu na prestižnom univerzitetu arhitekture u Milanu 1991. Nakon brojnih zajedničkih projekata sa kolegama, 1998. godine otvara svoj studio gde se sa svojim odabranim timom bavi projektovanjem, restauracijom, tehničkim savetovanjem, uštedom energije, projekt menadžmentom i unutrašnjim dizajnom.


Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu koje je razvijao kroz praksu, profesor Donizzeli se već niz godina bavi edukacijom, prenoseći svoja znanja studentima na Akademiji dell Lusso u Milanu i Beogradu i Istitutu Calligari u Trevisu i Milanu.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..