Provedite nezaboravan DAN ZALJUBLJENIH u Akademiji 28, uz urnebesnu pozorišnu predstavu, klavirski koncert najlepših ljubavnih arija i poklone iznenađenja! "Poslednja šansa" Mirjane Bobić Mojsilović, HIT predstava koju je videlo preko 50.000 ljudi, priča je o popularnosti, o rejtinzima, i rialiti programima, ali pre svega, to je lična ljubavna priča "sa smejanjem i pevanjem", u kojoj frizerka Gocili pokušava da ostvari svoj nikad dosanjani san: da pronađe muža.

 

Nakon više od 140 igranja u zemlji i inostranstvu, ova predstava obara rekorde gledanosti, inspiriše i vraća osmeh na lica publici koja svaki put, bez izuzetka, neskriveno uživa u pričama glavne junakinje, u bravuroznom glumačkom izvođenu Suzane Petričević!

 

Upravo za praznik zaljubljenih, očekuje nas specijalno izdanje "Poslednje šanse" sa poklonima za gotovo sve one koji se te večeri budu našli u publici. Slatke poklone su obezbedili "Tamarini medenjaci" a svoja izdanja poklanjaće i  izdavačka kuća "Dereta".

 

Nakon predstave, na koncertu "My Funny Valetine", najlepše ikad napisane ljubavne pesme izvodiće maestro Saša Jovanović, za klavirom, a nastupiće i sama glumica, Suzana Petričević, koja će otpevati neke od njenih omiljenih pesama.

 
Karte za predstavu mogu se kupiti na blagajni Akademije 28, a ulaz na koncert je slobodan.


Info: 3616 020 i 3621 787

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..