Na dečijoj sceni Teatra 78, ovog vikenda vas očekuju dve sjajne predstave: Iza duge - 08.02.2014. u 17 časova & Ušećerena Pepeljuga – 09.02.2014. u 12 časova.


IZA DUGE - je zabavna i edukativna predstava koja govori o otuđenosti i činjenici da se pametna i dobra deca često povlače u sebe. Glavni junaci, Višnja i Velimir idu u istu osnovnu školu, ali se ne poznaju. Oboje se razlikuju od okruženja u kome se nalaze. Njihove avanture počinju kada se slučajno sretnu ispred jednog neobičnog cveta. . .

 

Tekst i režija: Marija Puškarov Popović
Igraju: Anđela Krvavac, Saša Đurašević, Milan Pajić i Marija Puškarov Popović

UŠEĆERENA PEPELJUGA - koja živi i radi u poslastičarnici „DVOR“ je sasvim drugačija od Pepeljuge iz svima dobro poznate bajke. U Teatru 78 ona je malo slađa, ušećerena, i nosi ime svog omiljenog kolača – Puslica! Scenografija za ovu predstavu je u vidu velike poslastičarnice i vodi nas u jedan novi, slađi svet. Pepeljuga je divna priča o pravim vrednostima i osobinama koje se cene tokom celog života.

 

Režija i tekst:Mina Aleksić
Igraju:Marijana Dugalić/Jelena Jokić, Jelena Velkovski, Dragana Nenadić, Aleksandar Raičević, Svetlana Sretenović

Ulaznice za predstave se mogu kupiti u Teatru 78 (Resavska 78), u kancelariji br. 1, svakog radnog dana od 10 do 16 časova, po ceni od 350 dinara, kao i na dan predstave , dva sata pred početak.

Akcija „Trkom do 78“ - prvih 78 osoba koje kupe kartu, dobijaju je po povlašćenoj ceni od 178 din – važi za sve predstave, sem za premijerna izvođenja.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..