Nakon što je u septembru otvorila ovogodišnju pozorišnu sezonu Akademije 28, sa preko 120 igranja, u zemlji i inostranstvu, “Poslednja šansa” zatvoriće prvi deo sezone na Sceni, izvođenjem zakaznim za subotu, 21. decembar, od 20 časova.


HIT predstava,“Poslednja šansa” je oduševljavajuća komedija koja već tri godine zaredom obara rekorde gledanosti, inspiriše i vraća osmeh na lica publici, koja svaki put, bez izuzetka, neskriveno uživa u životnoj priči glavne junakinje, u bravuroznom glumačkom izvođenu Suzane Petričević.

Ova izvrsna monodrama “sa smejanjem i pevanjem”, tematski je veoma aktulena, i zapravo je priča o Velikom bratu, o svetu zabave i "rejtinzima", u kome frizerka Gocili pokušava da ostvari svoj nikad ostvareni san: da pronađe muža.
Predstava je odnela Zlatnu kolajnu Festivala pantomime i monodrame 2010, prvu nagradu 15. Festivala malih formi, u Srpskom Sarajevu, i prvu nagradu na 9. Međunarodnom festivalu “ZLATNI VITEZ” u Moskvi. Igrana je u Americi, Kanadi, Nemačkoj, Švajcarskoj, Engleskoj, Crnoj Gori, Republici Srpskoj kao i širom Srbije.

 

Ulaznice se prodaju na blagajni Akademije 28, Nemanjina 28, po ceni od 600 din.



<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..