U sredu 10.07.2013. od 21h, SHLEP UP - VEČE STAND UP KOMEDIJE NA KC-u SHLEP-u. Cena karte 200 dinara. Nastupaju komičari iz organizacije Standup.rs: SRĐAN DINČIĆ, JELENA RADANOVIĆ, OLIVER SOTRA, ALEKSANDAR PERIŠIĆ, NIKOLA SILIĆ & DJ PROGRAM - DJ TIM SHLEP-A.


Stand up komedija je direktan i iskren kontakt sa publikom – uživo u klubovima, pozorištima ili na festivalima. Komičar je “sam svoj majstor” – istovremeno pisac, reditelj i izvođač. Tekst proističe iz ličnog iskustva i pogleda na svet i nema ništa zajedničko sa prepičavanjem viceva. Do izražaja dolazi veština umetnika da na duhovit način pripoveda o svetu koji ga okružuje – od apsurda svakodnevice do planetarnih fenomena.


Organizacija Standup.rs , osnovana 15. juna 2010.godine, producira i realizuje klubske i pozorišne nastupe domaćih i regionalnih stand up komičara (Hrv, Slo, Mkd, BiH), konkurse za mlade talente, radionice i festivale u formi stand up komedije. Radi na stvaranju šire scene stand up komedije, izvođačke forme koja doskora nije postojala na ovim prostorima. Prioritet organizacije je da pomogne mladim umetnicima, koji izvode sopstveni komični materijal, da pronađu autentični izraz i najkraći put do publike. Standup.rs intenzivno sarađuje sa srodnim udruženjima i komičarima iz regiona, ali i iz Velike Britanije.


Najveći projekat organizacije je svakako StandUpFest koji se već tri godine uspešno realizuje u oktobru mesecu.
Više informacija o organizaciji Standup.rs:
www.standup.rs
www.standupfest.com

Informacije i rezervacije

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.,

Telefon: 0631288948


Preuzimanje karata na Shlep-u svakog dana u periodu od 17h do 20h, počev od 25.06.


KC SHLEP, Ušće bb
2.splav ispod Brankovog mosta sa novobeogradske strane

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..