Nikola Silić, ljubitelj žena ako alkohol nije lakse nabaviti. Večiti student novinarstva. Pokušavao je da bude duhovit ceo život, dok mu konačno to nije pošlo za rukom sledeće srede. Kada je izračunao koliko vremena dnevno provodi prilepljen za stolicu, rešio je da počne da se bavi standup-om…a onda su mu rekli da pored stajanja mora i da priča fore.


I tako je sve počelo…a kako ce se završiti…najverovatnije u pijanoj orgiji a ako stvarno bude imao sreće, učestvovaće i žene… “Neko uvek mora da bude klovn u društvu, ja sam rešio da budem ceo cirkus.” “Gej ne može biti Srbin: čist je, lepo se oblači, vodi računa šta jede i ne bije žene!”

 

St. Louis band
Bend koji od klupske svirke pravi koncert! ♥

 

Ako želite da čujete kako Valerie i Only girl zvuče kada ih izvodi muški vokal, trubu u najneobičnijim aranžmanima, perkusije čiji ritam vam oduzima kontrolu nad kukovima... repertoar koji je osveženje na našoj klupskoj sceni, vidimo se u PETAK! ;)

 

Stolice vam neće biti potrebne, verujte nam! Kada krenu sa egzotičnim Panjabi MC - Mundian To Bach Ke, pa pređu na Kokuz i udare Rambo Amadeus završnicu, sve ruke su u vazduhu!


RSVP: http://www.facebook.com/events/494027977324959/

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..