Muška plesna trupa Chippendales pružiće damama 7. marta u Domu sindikata, jedinstvenu zabavu. Poznati po svom provokativnom, erotskom plesu momci iz „Chippendalesa“ klasične fantazije pretvoriće na sceni u egzotična iskušenja pozivajući dame iz publike da im se pridruže na sceni.


„Kad je naš nastup u pitanju, biće to pravi ljubavni koncert, seks koncert tokom kojeg ćete se smejati, zabavljati i slaviti muško telo“. – izjavio je Brajan Čan, član ove trupe.

 

Momci u Beograd dolaze već 5. marta a slobodno vreme iskoristiće za obilazak grada ali i pripreme za nastup odlascima u solarijum i teretanu u blizini hotela. Plesači se pridržavaju svog strogog režima priprema gde god da se nalaze i ne propuštaju teretanu u kojoj svakog dana ostaju više od tri sata a tako će biti i u Beogradu.

 

Chippendales je osnovan 1970. godine a kvalitet njihovih koreografija i izvođenja dali su im zvanje prve profesionalne muške plesne trupe po čemu se izdvajaju od ostalih, običnih striptiz trupa.

Top 10 stvari koje niste čuli o Chippendalesima
 
1.    Videlo ih je preko 2.5 miliona ljudi širom sveta
2.    Nastupali su u preko 100 gradova u Americi, 80 gradova u Evropi, 8 gradova u Južnoj Africi i 7 u azijskim zemljama
3.    Organizacija broji 48 članova koji provode 59.725 sati godišnje u teretani
4.    Među izvođačima su studenti, profesori, web dizajneri, fotografi, brokeri, vojnici, pevači, kikbokseri, itd...
5.    Kragne i manžetne na golom telu su njihov zaštitni znak a do sada imaju 1602 kragni i 4223 manžetne
6.    Iscepali su preko 13.000 belih majica na nastupima
7.    Godišnje prelaze preko 180.000 milja kako bi zabavili dame širom sveta
8.    Snimilo ih je preko 2 miliona kamera
9.    Brend je proslavio 30 godišnjicu kao „Number 1 Male Revue in the World““.
10.    Od 1981. godine počeli su da izdaju kalendare pod nazivom „Hunky men“ koji su do sada prodati u preko 10 miliona primeraka

 

Chippendales publici u Srbiji poručuje: „Muževi i momci – čuvajte se, naš nastup kreiran je samo u jednom cilju – da maksimalno zabavimo dame.“

 

Za Chippendales možete nabaviti specijalnu VIP ulaznicu po ceni od 5000 dinara koja uključuje upoznavanje sa momcima iza scene i čašu šampanjca kao i mesto u prvim redovima. Ove ulaznice su limitiranog broja.

 

Ulaznice su u prodaji po sledećim cenama: 2200, 2500, 2900, 3500 i 5000 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ Shopping centra kao i putem sajtova: www.kombankarena.com, www.eventim.rs.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..