Dva sata smeha za studente i one koji se tako osecaju! Organizacija Standup.rs priređuje sada vec tradicionalno vece stand up komedije u Domu omladine Beograda - ali ovog puta sa specijalnim popustom za studente! Buduci akademski građani, a među njima je mnogo ljubitelja stand up komedije, imace priliku 16. februara da uzivaju u humoru popularnih komicara iz Srbije i Hrvatske po ceni karte od 150 dinara.

 

Svaki student uz indeks ima pravo na 4 ulaznice po ovoj ceni, dok je regularna cena 500 dinara. Ulaznice su u prodaji preko EVENTIM-a.

 

Rad sa mladima i za mlade jedan je od prioriteta organizacije Standup.rs uz nastojanje da program stand up komedije bude dostupan svima: "Ideja je da oni koji nas vole i prate, a cesto nemaju da odvoje za regularne cene ulaznica, dođu da pogledaju nas program i provedu se za sve pare - u ovom slucaju za 150 dinara" - napominje Milica Mihailovic, direktorka Standup.rs-a.

 

Publiku ce zabavljati cetvoro popularnih komicara iz organizacije Standup.rs: Srđan Dincic, Nenad Danilovic aka Nesha Bridges, Nikola Silic i Jelena Radanovic. Iz regiona nam stize Marina Orsag (Hrvatska) koja ce ove veceri biti u ulozi voditelja programa, kao sto je to bio slucaj na Stand Up Fest-u 2012. godine.

 

"Nas program je popularan me?u studentima ali uobicajene cene karata su malo vise nego sto prosecan student moze da odvoji. Nasa zelja je da privucemo ovu publiku, ali i one koji ce mozda pozeleti da se bave stand up komedijom. Ocekujemo da mnogi me?u studentima koji do sada nisu uspeli da dođu na nase veceri prisustvuju ovoj izvedbi stand upa. Program ce po konceptu biti kao i svaki drugi koji odrzavamo u Domu omladine Beograda. Specificno ce biti sto cemo verovatno imati veliki procenat studenata u publici, a to ce svakako doneti nesto drugaciju energiju samom nastupu. Stand up je forma u kojoj publika ucestvuje, smehom, aplauzima i reakcijama na izvođace, pa je zbog toga svaka predstava posebna", kaze Milica Mihailovic. U planu je jos akcija poput ove, ali iz Standup.rs mozemo ocekivati i neke novitete: "Planiramo da za studente obezbedimo vise ovakvih veceri tokom godine, ali i da u buducnosti imamo i jos programa koji ce se obracati mladima, a imaju veze sa javnim nastupom i stand up komedijom," zakljucuje ona.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..