srdjandimcicKomičar koji za sobom ima preko 200 uspešnih nastupa zabaviće publiku celovečernjom stand up komedijom pod nazivom "Ja se šalim, vi preterujete" u nedelju 25. novembra u Blow Up Baru, ulaznica: 150 dinara.

 

Da li znate onu priču kad su bili baba, sveštenik, Bog, fudbaler, pas u džemperu, prase na terasi, prostitutka na kružnom toku, golub, buckasta tetka , jež, lasta, roda, Tutankamon, saobraćajac, Betmen, tri mladića spuštenih pantalona, deda na helijumu i jedan vuk koji ne zna šta ga je snašlo ?

 

Ne znate ?!

 

Slučajno se pogodilo da Srđan Dinčić zna tu priču i vrlo je voljan da ispriča svakome koga interesuje šta se desilo kad su bili baba, sveštenik, Bog, fudbaler, pas u džemperu, prase na terasi, prostitutka na kružnom toku, golub, buckasta tetka, jež, lasta, roda, Tutankamon, saobraćajac, Betmen, tri mladića spuštenih pantalona, deda na helijumu i jedan vuk koji ne zna šta ga je snašlo...

 

Urnebesna zapažanja i hamletovske dileme Srđana Dinčića publika će imati priliku da čuje uživo i "iz prve ruke" ove nedelje u Blow Up Baru. Celovečernja zabava uz stand up komediju jednog od najtalentovanijih komičara na Balkanu počinje od 21h.

 

Srđan Dinčić bavi se stand up komedijom godinu i po dana i već iza sebe ima blizu 200 nastupa. Za svoje nastupe uvek kaže "moglo je biti bolje", ali je i pored toga omiljen komičar u Srbiji. Često se probudi neraspoložen, pa se tada obuče u Smrt i pokušavajući da oraspoloži sebe usput nasmeje i oduševi publiku.

 

Kada je razmišljao čime bi mogao u životu da se bavi savetovali su mu da samo posluša svoje srce. Tako je počeo da "lupeta". Smatra da je humor najbolji i najlepši način kojim se može dokazati nedokazanom, objasniti i onom ko ne želi da sluša, pokazati onom što ne želi da vidi - jer slatkim rečima se najbolje soli pamet.

 

Inače, u beogradskom Blow Up Baru utorkom i nedeljom održavaju se redovni nastupi stand up komičara u organizaciji kluba komedije Standup.rs a na istom mestu i novi talenti stand up-a dobijaju šansu da zasmeju publiku.


Srđan na Twitteru:

https://twitter.com/SrdjanDincic


*Britanski list "Dejli mejl" preporučio je Srbiju kao idealno mesto za odmor. A dobro, svaki list ima te humorističke strane...*

 

*Kaže mi gazda jednog kafića :'' Ej pravimo žurku za Noć veštica, maskiraj se u nešto jezivo '', '' Hoću, maskiraću se u tvoj WC vikendom ''.*

 

*To koliko nas ovi u Hagu ne vole je samo dokaz koliko oni ne prate tenis!*

 

*Naučnici su došli do zaključka da strah može da se namiriše. A najgore je kad saobraćajac oseti da ti strah miriše na lozu...*

 

*Da li se u zimsku opremu računa osveživač u obliku jelke, pošto jedino to imam u automobilu?...***

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..