U godini u kojoj nam prete smakom sveta, raznoraznim društveno-ekonomskim kataklizmama – branimo se osmesima! Sada već tradicionalno, u oktobru u Domu omladine Beograda, StandUpFest dovodi izvođače koji će nas provereno zasmejati, ali i navesti na razmišljanje!

Već prve festivalske večeri, 19. oktobra, posetioci StandUpFesta dobiće sliku stand up komedije u regionu kada će se publici predstaviti po jedan kvalitetan izvođač iz svake od bivših jugoslovenskih republika. Među njima su i komičari koji premijerno nastupaju pred domaćom publikom: Ivan Šarić iz Hrvatske, Saško Kocev iz Makedonije i Aida Bukva iz Bosne i Hercegovine. Program vodi komičar iz organizacije Standup.rs – Srđan Dinčić.

Druženje sa komičarima iz Srbije i regiona nastavlja se druge večeri StandUpFesta, kada će program voditi gošća iz Zagreba – stand up komičarka Marina Orsag. 

Posle dva dana druženja sa najboljim komičarima iz Srbije, ali i svih eks ju republika (19. i 20. oktobar) u završnici festivala 21. oktobra "pravimo se Englezi"i uživamo u humoru izvođača sa engleskog govornog područja - te je neophodno da publika sa sobom u Dom omladine osim želje za dobrim provodom "ponese" i solidno znanje engleskog jezika jer prevoda neće biti. Pored iskusnog komičara Gordona Southerna iz Velike Britanije, domaćoj publici će se tom prilikom predstaviti mlade snage rastuće scene stand up komedije u Kanadi - Mae Martin i Brayan O Gorman, kao i talentovani komičar iz Australije Jacques Barret.

Rekla-kazala:

Sa mnogo entuzijazma i želje da kvalitetan humor bude deo svakodnevice naša organizacija donosi StandUpFest, drugi po redu.

Nakon prošlogodišnjeg prvenca kada smo se upisali na listu festivala koji doprinose kulturnoj ponudi Srbije, naš zadatak je postao ozbiljniji i teži – da budemo bolji i da naša publika nastavi da raste sa nama u dobroj atmosferi.

Humor je fenomen intelekta, a kada se uspešno prenese na scenu oprobana je formula za dobar provod i pozitivan stav. Svi samo želimo da nam bude dobro, a smeh je dokaz da uspevamo u tome. Uživajte sa nama i dalje!
Reč direktorke StandUpFesta Milice Mihailović
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..