MIL_5530Prevrtali su se u vazduhu na 13 metara visine, savijali svoja tela na nezamislive načine, okretali vatrene noževe, zasmejavali posetioce a po neki srećnik, našao se i na sceni sa veselim klovnovima! Ovako je izgledala premijera predstave Alegria, čuvene trupe Cirque du Soleil.

Svaku numeru pratio je gromki aplauz a posle više od 2 sata izvođenja, publika je jedva dozvolila ovim fantastičnim akrobatama da napuste scenu! Ovacije u trajanju od više od 10 minuta izmamile su brojne osmehe izvođačima a salu su, i publika i oni, napustili ispunjenog srca. “Ovo ću pamtiti celog života”, “Neverovatno” i slični komentari, čuli su se po izlasku iz Arene.

Onda nije začuđujuće što je upravo Alegria osvojila laskavu titulu profesionalaca iz sveta industrije zabave za “Najbolji show”! Impresivna scenografija, živi bend na sceni, raskošni kostimi i 55 akrobata oduzeli su dah svim prisutnima i dokazali da je Alegria ništa manje nego pravi spektakl. Ove godine predstava je obeležila 6000 izvođenje od kada postoji i 1000 izvođenje u koncepciji za arene.

Alegria, definitivno opravdava značenje svog naziva - ‘sreća’, ‘radost’, ‘razdraganost’!
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..