slatke-usne-mladostiPredstava humanitarnog karaktera, SLATKE USNE MLADOSTI, igraće se u subotu, 16. juna od 20.00 časova, na Sceni Akademije 28, u okviru humanitarne akcije pomoći Anđeli Tomašević, pri čemu je sav prihod od prodatih karata direktna pomoć Anđeli i njenoj porodici.

Humanitarnu akciju pomoći Anđeli Tomašević, petogodišnjoj devojčici sa urođenom anomalijom aortnog luka na srcu, koja sa svojom porodicom živi u oronuloj kući u selu Suvo grlo, u opštini Srbica, na Kosmetu, u krajnje neodgovarajućim uslovima za život i svojevrsnom getu tog dela Kosmeta, organizovala je Akademija 28 prikupljanjem sredstava od prodatih karata, koja bi ovoj porodici omogućila bolji život na KIM i pomoć u Anđelinom lečenju. Sav prihod od prodatih ulaznica biće uplaćen direktno na račun Anđelinog oca, Čedomira Tomaševića.

SLATKE USNE MLADOSTI je predstava studenata završne godine glume Akademije umetnosti „Slobomir“, iz Bijeljine, Marije Vidaković i Nikoline Bogdanović, zahvaljujući kojima je, ova diplomska predstava, dobila humanitarni karakter. Drama koja govori o ljubavi, međuljudskim odnosima, (ne)iskrenosti, strasti, zavisti, ali i praštanju, o tome kako treba voleti, kako preživeti ljubav, kako se nositi sa ljubavnim jadima i sa neočekivanim situacijama, rađena je po tekstu Radoslava Pavlovića, a uloge tumače Marija Vidaković, Nikolina Bogdanović i Ivan Petrović.

Pozivamo Vas da se kupovinom karte za predstavu SLATKE USNE MLADOSTI priključite humanitarnoj akciji za Anđelu Tomašević, dajući svoj doprinos Anđelinom lečenju i oporavku, kao i poboljšanju života njene porodice.

Karte se mogu kupiti na blagajni Akademije 28, u Nemanjinoj 28, svakog radnog dana od 10.00 – 21.30 i vikendom od 18.00 – 21.30, po ceni od 500 din.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
O PREDSTAVI

Jednog jesenjeg dana, u podne, srele su se dve žene: supruga i ljubavnica. Njih je, igrom slučaja, spojila pogrešna poruka. Ova dva ženska lika upadaju u borbu oko istog muškarca, koji je vodio dvostruki život. To nije samo priča o ljubavnom trouglu, već i o međuljudskim odnosima i greškama koje pravimo, i naravno, to jeste priča o ljubavi.

Tekst: Radoslav Pavlović
Uloge: Marija Vidaković, Nikolina Bogdanović, Ivan Petrović
Scenografija: Tanja Žiropađa
Plakat: Milovan Matić
Fotografije: Jovana Vuković
Tehničko lice: Milenko Isailović
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..