DJT_9018-VesticeMalo pozorište „Duško Radović“ je pre dva meseca zatvorilo svoja vrata u Aberdarevoj ulici, i privremeno se preselilo u adaptiranu zgradu bioskopa Jugoslavija na Novom Beogradu.

Proces selidbe i pripreme predstava za igranje u novom prostoru se privode kraju i 21. januara planirano je svečano otvaranje nove scene Malog pozorišta „Duško Radović“ u ulici Goce Delčeva broj 1 na Novom Beogradu, kod „starog Merkatora“.

Otvaranje nove scene Malog pozorišta „Duško Radović“ biće upriličeno 21. januara u 17 časova, kada će se odigrati predstava „Veštice“ prema romanu Roalda Dala u režiji Ane Tomović.

Predstava „Veštice“ , koja je premijerno izvedena u oktobru 2010. godine i za koju se tražila karta više, priča je o dečaku koga veštice pretvaraju u miša, ali koji i kao miš postaje heroj. U ovoj uzbudljivoj avanturi, on i njegova šašava baka uspevaju da spasu svet od veštica. Priča se bavi osnovnim dečijim strahovima i posmatra svet kroz dečije oči. Roald Dal je jedan od najznačajnijih i najvoljenijih svetskih pisaca za decu, čije delo se po prvi put izvodi u našem pozorištu.

U predstavi igraju: Olga Odanović, Anđelika Simić, Bojan Lazarov, Marijana Vićentijević badovinac, Jovo Maksić, Jelica Vučinić, Aneksandra Anđelković, Sandra Rodić Janković, Ljiljana Peroš, Radica Marinković, Tatjana Stanković, Nenad Radović, Alek Rodić, Zoran Miljković, Goran Balančević, Dušan Murić i dečaci Nikola Todorović, Ognjen Crnomarković, Veljko Racić, Teodor Vučkovac.


Dobrodošli u Malo pozorište „Duško Radović“ na novoj adresi.
<<  Septembar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
 
    

Putopisi, Intervjui..