Shekspir-Plakat-FinalNakon velikog uspeha na premijeri kojoj je prisustvovao najveći svetski Šekspirolog, Stiven Grinblat, autor teksta komedije i medjunarodnog projekta Kardenio, domaća adaptacija, ŠEKSPIR: Izgubljeno/nađeno, nastavlja da se igra u Domu omladine Beograda, a sledeća izvođenja su zakazana za 16.12. u 22h i 17.12. u 21h.

Prepuna sala Doma omladine se orila od smeha pred visprenom režijom Ivana Vukovića i glumačkom igrom Katarine Marković, Mikija Damjanovića, Suzane Lukić, Nemanje Oliverića i drugih. Stiven Grinblat, koji je prisustvovao svim svetskim izvođenjima Kardenia, uživao je gledajući domaću adaptaciju, izjavivši da domaći glumac, Bane Jevtić, bez premca najbolje tumači lik lude! 

Osim Šekspirovog izgubljenog komada Kardenio, vina, muzike i sunčane Italije, naše venčanje sa nepozvanim gostima, neverstva u cigaret-pauzama, po žbunju i ispod stola, neočekivane prosidbe, plan za ubistvo, još vina, mladost i ludost, klikamks i botoks i trunka političke korektnosti, kako mnogi kažu: "Konačno su  nasmejali Beograd!"

Karte se mogu naći u pretprodaji od 12. decembra na blagajni Doma omladine po ceni od 600 dinara.
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..