Poslednji mesec u kalendarskoj godini u Zvezdara teatru će pored redovnog repertoara, biti u znaku donatorskih programa i poklon predstava!  Prodaja ulaznica počinje danas u 12 časova. Donatorski koncert Vlade i Bajke posvećen „Malim herojima” NURDOR-a (Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka) biće održan u Zvezdare teatru 10. decembra. Sav prihod od prodatih ulaznica biće ustupljen NURDOR-u. Naslovna numera koncerta „Da li veruješ“ koja slavi život, biće ovom prilikom posvećena „Malim herojima“.

Na dan koncerta u prodaji će biti dostupan i album Vlada i Bajke „Hodač po žici“, kao i knjiga „Da li veruješ?“, Dragutina Balabana-Bajke, a sav novac će takođe biti doniran NURDOR-u, kao podrška misiji Udruženja. Cena ulaznice za koncert je 1000 dinara.

Poklon predstava Zvezdara teatra i Pan teatra deci Beograda, „Novogodišnje avanture Male sirene i princa Ivana“, planirana je za 29.12. sa početkom u 11 časova.
Besplatne ulaznice se preuzimaju na blagajni pozorišta.

Veče poezije sa Matijom Bećkovićem je tradicionalni dobrotvorni program koji Matija održava pred kraj svake godine u Zvezdara teatru. Naš uvaženi pesnik i akademik će 28. decembra govoriti svoje objavljene i neke nove stihove, a prihod od prodaje ulaznica i donatorskih priloga ustupa zajedno sa pozorištem Zvezdara teatar u humanitarne svrhe.

Beogradska umetnička nova teritorija – BUNT organizuje "Dan Damjana Diklića” na Sceni Danilo Bata Stojković. Program čine dve muzičke celine, „Zbirka za male flautiste“ i opera za decu „Crvenkapa“. Program će biti izveden dva puta 23. decembra sa početkom u 16 i 18 časova. Festival BUNT će prihod od ulaznica donirati u dobrotvorne svrhe. Cena ulaznica za ovaj muzički događaj je 600 dinara.

U decembru su planirana i četiri izvođenja naše najnovije predstave „To kad uvati ne pušta“ Miodraga Кaradžića u režiji Milana Кaradžića, koja je premijerno izvedena 8. novembra. Ova duodrama sa Mimom Кaradžićem i Nelom Mihailović je na repertoaru 13, 18, 21. i 26. decembra.

Predstava „Кuća“ Nebojše Ilića biće izvedena pet puta tokom decembra – 5, 12, 17, 24. i 25.12.

Monodrama „Кnjiga o Milutinu“ će imati čak šest izvođenja – 2,4,6,20,23 i 27. decembra.

Ulaznice su dostupne na sajtu pozorišta, kao i na blagajni radnim danima 12-18 časova (odnosno do početka predstave) i vikendom dva sata pre početka predstave.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..