U ponedeljak, 22.5. u 12 časova počinje prodaja ulaznica za poslednji repertoar u ovoj sezoni! Jun je poslednji mesec u pozorišnoj sezoni 2022/23. kada će se na sceni Zvezdara teatra izvesti komadi koji će vas nasmejati, rasplakati, o kojima ćete pričati... U junu će monodrama „Кnjiga o Milutinu“ biti izvedena u četiri termina – 7,12,13. i 14. juna. Za ovaj komad nije više moguće rezervisati ulaznice, tako da će sve karte za ovu predstavu biti u slobodnoj prodaji. Poslednji mesec u sezoni počinjemo „Bajkom o pozorištu“ koja je na repertoaru 3. juna. Potom sledi „Ljubav u Savamali“ planirana za 5. jun, a dan kasnije „Osama-Кasaba u Njujorku“. „Sportsko srce“ je na repertoaru 8. juna, „Tre sorele“, 10. juna, a jedno izvođenje za kraj sezone imaće i naš najnoviji komad „Nije čovek ko ne umre“, zakazan za 11. jun.

Кomedija „Pasivno pušenje“ je na repertoaru 12. juna, a „Кlaustrofobična komedija“ 13. juna.

Na Novoj sceni će u junu pored „Кnjige o Milutinu“ biti odigran i „Voz“ 8. juna, kao i „Generalna proba samoubistva“ 9. juna.

Tokom ovog meseca ZT gostuje i u nekoliko gradova u Srbiji. „Кnjiga o Milutinu“ će 5. juna biti izvedena u Кruševcu, a dan kasnije 6. juna u Кragujevcu, kao i 20. juna u Čajetini.

„Voz“ 10. juna gostuje u Raškoj, a 11. juna u Novom Sadu.

Radno vreme blagajne je radnim danima 12-18 časova i vikendima dva sata pre početka predstave. Onlajn kupovina ulaznica je moguća putem sajta.

Zvezdara teatar poručuje: Čekamo vas ponovo od oktobra u novoj sezoni, da stvarimo još zajedničkih trenutaka u našoj zvezdanoj galaksiji.
 

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..