Prodaja ulaznica sa majskog repertoara počinje danas u 12 časova. Pre naznačenog vremena, karte nije moguće kupiti ni onlajn, ni na blagajni pozorišta. Rezervacija ulaznica do kraja sezone je moguća za sve predstave osim za monodramu „Кnjiga o Milutinu“, za koju će sve karte biti u slobodnoj prodaji. Ovaj komad se u maju igra pet puta – 13, 16, 21, 27. i 31. maja. U maju su planirana tri izvođenja jednog od vaših omiljenih komada – „Osama-Кasaba u Njujorku“, i to 11, 15. i 19. maja. „Tre sorele“ će biti izvedene u dva termina – 7. i 27. maja, kao i „Bajka o pozorištu“ koja je planirana za 9. i 28. maj. Naš najnoviji komad, čija je premijera bila u martu, „Nije čovek ko ne umre“, zakazan je za 10. i 23. maj.

Кomedija „Sportsko srce“ je na repertoaru 18. maja, a „Pasivno pušenje“ 13.5. Ovog meseca „Кlaustrofobična komedija“ se igra jednom, 29. maja.

Predstava „Voz“ u maju se izvodi dva puta – 8. i 14. maja, a „Generalna proba samoubistva“ 12. i 26. maja.

Sve predstave ne Sceni „Danilo Bata Stojković“ počinju u 19.30 časova, a na Novoj sceni u 20 časova.

Naše predstave i ovog meseca gostuju na drugim scenama: „Кnjiga o Milutinu“ putuje u Šabac 18. maja, a u Novi Sad 24. maja, dok će „Sportsko srce“ biti izvedeno u Novom Sadu, 30. maja.

Radno vreme blagajne je radnim danima 12-18 časova (odnosno do početka predstave) i vikendima dva sata pre početka predstave.

Rezervacije ulaznica se vrše popunjavanjem formulara na našem sajtu i tek nakon potvrde koju će te dobiti na vaš mejl, ulaznice su rezervisane.

Link za onlajn kupovinu

Želimo vam lepe prolećne pozorišne trenutke! Čekamo vas!

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..