Mart je mesec pun iznenađenja! U njemu će premijerno biti izveden komad „Nije čovek ko ne umre” Velimira Stojanovića u režiji Gorčina Stojanovića, koji je prvobitno bio planiran za februar. Premijera je zakazana za 8. mart od 19.30 časova. Prodaja ulaznica počinje danas u 12 časova! Predstava u kojoj uloge tumače Vojin Ćetković, Bojan Žirović, Pavle Pekić, Aleksandar Đurica i Anđelika Simić će svoja naredna igranja imati 14,15,18. i 27.3. Ovog meseca ćemo ugostiti i ekipu predstave „Narodni poslanik” Narodnog pozorišta Timočke krajine „Zoran Radimlović”. Predstava u režiji Miloša Jagodića biće izvedena 28. marta.

Vraća nam se i Rambo sa svojom „Večeri poezije i rasklimatanog džeza” 24. marta od 19.30! Rambo Amadeus na pozorišnim daskama Zvezdara teatra čita, recituje, prepričava i „pripevava“ najglomaznije tekstove iz svog impozantnog opusa.

U martu nas čeka i jubilarno 100. izvođenje „Knjige o Milutinu”, 1. marta. Potom će ova monodrama sa Nenadom Jezdićem biti na repertoaru još četiri puta – 3,10,19. i 25. marta.

„Klaustrofobična komedija“, Dušana Kovačevića će biti izvedena u dva termina – 6. i 22. marta, kao i „Tre sorele“, Stevana Koprivice – 26. i 30. marta i „Osama-Kasaba u Njujorku“ – 5. i 17. marta.

„Sportsko srce“ Đorđa Milosavljevića je na repertoaru 9. marta, „Berači snova“ Vladimira Đurđevića 13.3.

„Ljubav u Savamali“ Ivana Lalića će biti izvedena 21.3. a komedija „Pasivno pušenje“ 25.3.

„Generalna proba samoubistva“ je planirana za 31.3. od 20 časova na Novoj sceni Zvezdara teatra.

Podsećamo vas da možete kupiti i vaučere za predstave sa našeg repertoara i pokloniti ih dragim ljudima! Više o ceni i načinu zamene vaučera za ualznice možete dobiti na broj telefona naše blagajne 011/2419 664 ili slanjem mejla na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Danas od podne ulaznice možete kupiti onlajn ili na biletarnici pozorišta.

Molimo vas da upite u vezi sa predstavama šaljete na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Sa velikom željom da naše predstave približimo publici van Beograda tokom marta gostovaćemo i u Požegi, Frankfurtu, Mladenovcu, Užicu, Novom Sadu, Boru i Bijeljini.

Srdačan pozdrav iz Zvezdara teatra!

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..