Ovaj mesec započinjemo izvođenjem komada „Tre sorele“, Stevana Koprivice, 3. marta, a zatim vas očekuju i ostale predstave starijeg i novijeg datuma – „Klaustrofobična komedija“ i „Xipnoza jedne ljubavi“ Dušana Kovačevića, „Bajka o pozorištu“, Vladimira Đurđevića, kao i one koje su imale premijerna izvođenja u godini iza nas – „Berači snova“, Vladimira Đurđevića, „Knjiga o Milutinu“, Danka Popovića, „Sportsko srce“, Đorđa Milosavljevića... Dana 15. marta na našoj sceni ćemo ugostiti ansambl Narodnog pozorišta Timočke krajine „Zoran Radmilović“, koji će izvesti komad „Pokondirena tikva“, Jovana Sterije Popovića.

Nakon uspešnih gostovanja „Knjige o Milutinu“ u nekoliko gradova tokom februara, Nenad Jezdić nastavlja putovanja po Srbiji, pa će u martu ovu monodramu izvesti najpre u Kladovu (3.3.), zatim Boru (4.3.) i Lazarevcu (16.3.), kao i na teatar festivalu u Kovinu (27.3.). „Knjiga o Milutinu“ će imati i četiri izvođenja na našoj sceni – 6, 10, 12. i 28. marta!

Ekipa „Sportskog srca“ će 12, 13. i 14. marta gostovati u Beču, a na sceni Zvezdara teatra ovaj komad će se izvesti u tri termina – 22, 23. i 31. marta.

Radno vreme naše blagajne je radnim danima od 12 do 18 časova, odnosno do početka predstave. Subotom i nedeljom dva sata pre početka predstave.

Za onlajn kupovinu se registrujte na sajtu pozorišta i nabavite ulaznice na najbrži i najjednostavniji način.

Ukoliko imate upite u vezi sa rezervacijom ulaznica molimo vas da pišete na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Dobrodošli u galaksiju legendarnih trenutaka!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..