StandUp01Prvi festival Stand up komedije u Srbiji i takmičenje novih talenata održaće se od 14-16. oktobra 2011, u Domu omladine Beograd. StandUpFest2011 okupiće 17 najboljih stand up komičara iz čitavog regiona - Srbije, Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Bosne i Hercegovine.

Organizator: Standup.rs (www.standup.rs)
Lokacija: Dom omladine Beograda
cena ulaznica: 400 dinara pojedinačna, a 1.000 dinara komplet karata za tri dana.

14. i 15. oktobar: Komičari iz Srbije i celog Ex-YU regiona

16. oktobar: Takmičenje novih talenata. Pobedniku sleduju profesionalni nastupi u organizaciji Standup.r

Na jesen se „kuva“ još nešto osim novih cena i svetskih kriza – održava se prvi festival stand up komedije u Srbiji StandUpFest2011! Na jednom mestu okupiće se čak 17 stand up komičara iz čitavog regiona: Srbije, Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Bosne i Hercegovine.

“Tokom prve dve festivalske večeri nastupiće ukupno 17 stand up komičara iz Srbije i inostranstva. Biće to pravi maraton smeha! Ideja je brisanje jezičkih i misaonih barijera između balkanskih zemalja ali ne na bazi potrošenih bratstvo-i-jedinstvo-viceva već kroz inteligentan i originalan humor komičara iz svih eks-ju republika.” – kažu organizatori festivala iz Standup.rs.

Želite li da postanete stand up komičar?
Prva dva dana StandUpFesta rezervisana su za iskusne stand up komičare, dok je poslednje veče otvoreno za takmičenje novih talenata. Najbolje među njima biraju žiri i publika, a pobednik/ci dobija šansu za profesionalne nastupe u organizaciji Standup.rs.

“Oni koji žele da nastupe na konkursu trebalo bi ozbiljno da se pripreme za nastup: imaju pet minuta da se dopadnu publici i žirijuPo pravilu žiri osluškuje publiku, jer ako je nastup dobar ne izostaje aplauz publike” – Milica Mihailović, direktor festivala StandUpFest
Zainteresovani mogu da se prijave na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili direktno na web stranici www.standup.rs. Traženi podaci: ime, prezime, kratka biografija, motiv učešća i snimak originalnog komičnog materijala u trajanju do tri minuta (prihvataju se i amaterski snimci mobilnim telefonom).

Konkurs traje do 5. oktobra 2011. godine.

Festival je podržalo Ministarstvo kulture Srbije i sekretarijat za kulturu Grada Beograda.





<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..