U ponedeljak, 26. aprila, tačno u podne počinje prodaja ulaznica za majska izvođenja. Ovog maja se situacija polako menja jer imamo više predstava nego predhodnih meseci, a početak igranja predstava se vraća na 19.30h. Na repertoaru će se naći i predstave koje nismo imali prilike skoro da vidimo kao što su Klaustrofobična komedija, Tre sorele, Xipnoza jedene ljubavi, Pasivno pušenje...Ali i predstave koje publika rado gleda i za koje se ulaznice brzo rasprodaju Osama – Kasaba u Njujorku, Voz, Bajka o pozorištu, Berači snova – nova predstava koja će ovog meseca biti u čak četiri termina!

Ohrabrujemo vas da kupujete ulaznice onlajn preko našeg sajta jer se u slučaju otkazivanja predstave novac automatski refundira na račun kupca. Ukoliko ipak želite da ulaznice kupite na biletarnici ona će raditi do kraja aprila radnim danima od 12 do 19.30 i dva sata pre početka predstave. U maju pa sve do izlaska novog repertoara biletarnica će raditi petkom od 12 do 19.30 i dva sata pre početka predstave.

Na našim mrežama Instagram i Fejsbuk, kao i na sajtu vas redovno informišemo o svim događanjima i pozivamo vas da nas pratite.

Kao i do sada poštujemo sve protivpandemijske preventivne mere koje se odnose na dezinfekciju, nošenje maski, merenje temperature... Publika u sali je takođe raspoređena tako da se održava propisana distanca.

Xvala vam što ste u ovim izazovnim vremenima uz nas i što činite da kultura i pozorišna umetnost zadrži svoje mesto u vašim životima.

<<  Septembar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
   

Putopisi, Intervjui..