U četvrtak 26. septembra, biće zatvoren još jedan uspešan Bitef. Danas je poslednji takmičarski dan Bitefa, kada će se publici predstaviti predstave Pozvani i Retke ptice. danas nas očekuje završni dan festivala, dodela nagrada i spektakulatno zatvaranje u Bitef gradu, u hangarima Luke Beograd. Bitef svojoj publici poklanja koncert Beti Đorđević i svi su pozvani da počnu ljubav iz početka uz njen čuveni šlager. Ispratićemo 53. Bitef uz ljubavne melodije koje će nakon koncerta pažljivo birati Dj Miss Millie, a publika će dobiti prilike da bude deo čuvenih After Ten žurki Bitefa.

Ne propustite najbolju žurku u gradu koja obeležava početak nove pozorišne sezone u četvrtak 26. septembra od 21.30h u Luci Beograd.
 
SVI SU POZVANI DA POČNEMO LJUBAV IZ POČETKA!

Za sam kraj 53. Bitefa publika će imati prilike da pogleda reprizu predstave Pozvani, poznatog koreografa Sepea Bajensa u produkciji kompanije Ultima Vez iz Belgije, kao i predstavu novog cirkusa Retke ptice kompanije Vuk za Čoveka iz Francuske.
U okviru pratećeg programa od 14h na repertoaru je tribina Dejstva i dometi savremenih imerzivnih praksi, a od 17h program Cirkobalkane Krug kreativnosti - cirkuska laboratorija.
 
U okviru čuvenih After Ten žurki, u četvrtak 26. septembra od 21:30h međunarodni žiri koji ove godine čine Olga Dimitrijević - spisateljica i performerka, Ersan Mondtag - reditelj iz Nemačke, Sanja Mitrović - pozorišna rediteljka, izvođačica i predavačica iz Belgije, Doroti Čanski - pozorišna kritičarka i profesorka studija pozorišta na Teksaškom univerzitetu i profesorka emeritus sa Sorbone Kristin Amon-Sirežol, kao predsednica žirija proglasiće tradicionalne nagrade i to Gran Prix Mira Trailović za najbolju predstavu u celini, specijalnu nagradu Jovan Ćirilov, nagradu publike koju će dodeliti Radislav Kričak, menadžer za komunikacije I&F Grupe. Odluku ko je dobitnik nagrade za najbolju režiju objaviće Politikin Žiri u sastavu Gordane Popović, Ane Tasić i Milana Neškovića.

Nakon proglašenja pobednika, očekuje nas dugo očekivani koncert Beti Đorđević, koji će zaokružiti ovogodišnji koncept Bitefa i bar na trenutak nam uliti osećaj nade i zajedništva koji smo na Bitefu gradili tokom devet dana. Videli smo kako se današnje društvo urušava, razmišljali o tome kako možemo da doprinesemo stvarnju boljeg sveta, a uz Beti ćemo Početi ljubav iz početka pre svega sa sobom i nama dragima, na samooj obali Dunava u Bitef Gradu!

Nakon koncerta uživaćemo uz ljubavne melodije DJ Miss Millie, koja će zadržati pozitivnu festivalsku atmosferu koju smo svi zajedno razvijali.

Zaokret je pripremio osveženje na svojim šankovima unutar Bitef grada, a kao i svih prethodnih dana moći ćete da uživate u degustaciji novog proizvoda naših partnera - Carnex vege humusa, kao i u proizvodima Pica Fabrike, Dorian Grey, Agi Pasta Away, The Saint, RO i Vegessence, Schweppes. Osim toga,  partner Telekom Srbija spremio je razne zanimljivosti.

Vidimo se u na svečanom zatvaranju 53. Bitefa u Bitef gradu u Luci Beograd! Ulaz na dodelu nagrada, završni koncert Beti Đorđević i Bitef žurku je slobodan.


<<  Maj 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  810
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Putopisi, Intervjui..