U petak 13. oktobra je premijeri predstave za decu “Ti i Ja – naučnika dva” koja će biti izvedena na sceni novobeogradskog pozorišta “Pinokio”. “Ti i Ja – naučnika dva” je priča o  dva junaka, dečaku Ja i devojčici Ti, koji kreću u potragu za blagom. Kao i u svakoj bajci, Ja i Ti nailaze na brojne prepreke na putu, koje mogu rešiti jedino znanjem i usvajanjem pozitivnih životnih vrednosti. Predstava “Ti i Ja – naučnika dva” je nastala na osnovu originalnog teksta glumca Mira Čabraje. On svoj rediteljski koncept temelji na najnovijim naučnim istraživanjima na području psihologije i pedagogije. Radi se o edukativno-naučnoj i zabavnoj predstavi za decu koja nudi originalnu metodu učenja i istraživanja kroz igru u pozorišnom svetu.

Predstava je do sada izvedena više od pedeset puta  u Hrvatskoj pod nazivom “Ti i ja - znanstvenika dva”. Nova predstava “Ti i Ja – naučnika dva” bazirana je na tekstu već igrane predstave u Hrvatskoj, ali nas vodi u nove avanture.

Predstava je namenjena svim radoznalim mališanima koji vole igru i učenje kroz igru, posebno onima koji su nestrpljivi da otkriju svet oko sebe! Naravno, namenjena je i svim roditeljima da učestvuju sa nama u potrazi za blagom i da se i sami prisete nekih lepih vrednosti kojima želimo da naučimo naše najmlađe! Pridružite nam se u potrazi za blagom pomoću učenja!

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..