Untitled-1Čuveni Ratnici Šaolina nastupiće u Sava centru 12. jula sa novim programom u okviru  evropske turneje "The Spirit Within". Kung Fu šou, od koga zastaje dah, slikovito predstavlja retko viđene  domete okretnosti, snage i veštine.

Ratnici Šaolina budističku meditaciju i rigoroznu obuku koriste u savladavanju najsloženijih borilačkih izazova.Ekstravagantni šou izvode 22 majstora Kung Fu veština, uz ambijent sjajne scenografije i muziku, svetlosne efekte i brojne zanimljive kostime.  Tokom nastupa koristi se 18 vrsta oružja. - Koreograf ove produkcije je i zvaničan koreograf ceremonije otvaranja Olimpijskih igara u Pekingu.

 

Većina Ratnika Šolina ima oko dvadeset godina, ali su već izuzetno ovladali borilačkim veštinama. Najmlađi učesnik ima samo 10 godina. Bavljenje ovim veštinama ratnici su započeli između 3. i 4. godine života. Jedan uobičajen dan mladog borca podrazumeva ustajanje u 5 sati ujutru da bi obavio šestosatni trening uz meditaciju i opuštanje. Dok su na turneji, ratnici nastavljaju da praktikuju svoje mentalne i fizičke treninge, jer veruju da je mentalna snaga glavni faktor za uspešan nastup. Svi ratnici dolaze iz Kine.

 

Predstavu Ratnici Šaolina do sada je širom sveta videlo više od pola miliona gledalaca svih uzrasta. Program je namenjen celoj porodici, a svi će podjednako biti oduševljeni ovim jedinstvenim nastupom, bilo da su ljubitelji borilačkih veština ili ne.

 

Ulaznice za nastup Ratnika Šaolina mogu se nabaviti na blagajni Sava centra po cenama od 1900, 2200 i 2500 dinara.

<<  Jun 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
10111314
15161718192021
222324252628
2930     

Putopisi, Intervjui..