Tradicionalna revija dečijeg pozorišnog stvaralaštva u organizaciji glumačkog studija "Dve besne gliste" zvanično je počela 08. maja u pozorištu "Teatar 78" predstavom "Ljubav na komad" i trajaće  do 12.juna. U okviru ove revije, ljubitelji dečijeg pozorišta imaće priliku da gledaju predstave u "Teatru 78", koje su pripremili polaznici studija  glume "Dve besne gliste".

 

Predstave: "Junaci bez bajke", "Izgubljeno blago", "Snežana i patuljci", "Princ bez miraza", "Dama, lude, kuvar, zmaj i vitez za kraj", "U nedostatku dokaza" itd. U petak, 12.juna, u pozorištu "Teatar 78" igra se završna predstava "Srećni sat" sa početkom u 20 časova.

Studio glume «DVE BESNE GLISTE»  počeo je sa radom pre 12 godine sa željom da se deca školskog uzrasta uvedu u svet glumačke veštine i umetnosti. U studiju se izučavaju  gluma, scenski govor i scenski pokret. Samim tim deca razvijaju maštu i kreativnost, izučavaju književnost, akcente, artikulaciju. Časove drže Dragana Kolundžija i Mira Teodorović, diplomirane glumice.

Ulaznice za predstave se mogu kupiti na biletarnici "Teatra 78" na dan igranja, po ceni od 300 dinara.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..