Malo pozorište „Duško Radović“ ovog vikenda pripremilo je specijalno iznenadjenje za svoje posetioce, na dve kupljene karte dobijate treću gratis! Posle dve godine pozorište se u januaru vratilo na staru adresu u Aberdarevu br. 1 na Tašmajdanu. Zgrada pozorišta potpuno je renovirana i ovo je prilika da naši sugradjani  i sami uvere u velelepnost zdanja namenjenog dečjoj pozorišnoj umetnosti i kulturi uopšte.

 

Na repertoaru ovog vikenda Vas očekuju dve predstave . „Tri praseta  najnovija produkcija pozorišta koja je izazvala veliko oduševljenje  kod  dece i roditelja, biće odigrana u subotu 24. januara u 17h. „Lutkarski komad od tvrde građe“ kako stoji u podnaslovu  teksta Igora Bojovića na šaljiv i poučan način obrađuje čuvenu bajku o tri praseta, ali se bavi i temom napuštenih kućnih ljubimaca.

 

Lutkarska predstava „Ko je Loret?“, na repertoaru je narednog  dana u nedelju 25. janura u 12h. Ova predstava, rađena po motivima slikovnice francuske spisateljice Florans Kadije,  je humana i topla priča o devojčici koja iako je drugačija, uspeva da  se uklopi u svoju okolinu i doživi vesele trenutke u svom odrastanju.

 

Sve informacije i rezervacije možete dobiti na sajtu www.malopozoriste.co.rs a ili ako pratite Facebook stranicu pozorišta gde Vas uskoro očekaju brojna iznenađenja!

 

Dobro došli u Malo pozorište „Duško Radović“ jer  „na mladima svet ostaje, čim stariji donesu takvu odluku“. (Duško Radović)

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..