Pre dva dana osvanuo je bilbord pored Doma skupštine Republike Srbije koji na prvi pogled izgledao kao i svaki drugi bilbord. Međutim na fejbuku Omladinskog pozorišta DADOV osvanuo je konkurs za najbolji selfi pored bilborda. Ovaj konkrus je ubrzo zapalio društvene mreže i mladi beograđani su počeli da šalju svoje slike upravo ispod ovog biborda.   

 
Tako da svi uzrasta od 7 do 19 godina koji da se bave glumom, imaju priliku da osvoje besplatno školovanje u najprestižnijoj školi glume u gradu. Sve što treba da urade jeste da do 8. decembra ove godine pošalju svoj selfi napravljen upravo ispred bilborda Pozorišta Dadov koji se nalazi pored Doma narodne skupštine Republike Srbije u Beogradu i pošalju ga u inbox fan pozorišta Dadov OVDE

Uz fotografiju obavezno upisati svoje ime, prezime i godine. Sve pristigle fotografije će do 10. decembra biti okačene na fan stranu i za njih će moći da se glasa, vlasnik fotografije koja dobije najveći broj glasova će kao nagradu dobiti BESPLATAN semestar školovanja. Pobednik će biti proglašen 27.decembra u 12h na dan osnivanja pozorišta.

Sva pitanja u vezi sa konkursom možete postavljati u inbox strane pozorišta .

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..