Ovog petka (28. 11. 2014), u teatru “Le Studio” (Venizelosova 42) pogledajte predstavu Jedan zarez nešto, najstariju predstavu na repertoaru i uverite se zašto ova predstava nikog ne ostavlja ravnodušnim! Predstava Jedan zarez nešto prikazuje politički odgoj jedne čitave generacije, koja se razvija od vere u ideal, do pesizma i nihilizma. To je priča o korozivnom učinku vremena, priča o odrastanju, o iluzijama i deziluzijama.


Ova dirljiva priča o sentimentalnom vaspitanju i naporu jedne generacija da očuva sopstveni identitet, kroz bajkolika ulepšavanja istine i detinji zanos, neće Vas ostaviti ravnodušnim.


Jedan zarez nešto je predstava puna kretanja i akcije, glumački izazovno, multimedijalno putovanje kroz naša kolektivna sećanja, lutanje likova i njihova borba za opstanak u sveopštem sivilu i moralnoj osrednjosti. To je priča o melanholičnom švercovanju sreće mladih, o malaksalosti jedne ljubavi i o agresivnosti totalitarnih političkih stremljenja.


Ova drama je dokaz da je drama jednog čoveka takođe i drama jedne generacije i čitavog jednog naroda.


Dođite da posvedočite onu staru: „Istorija se ponavlja“, i da prepoznate senke naših potisnutih sećanja.

 

Reditelj: Jean Baptiste Demarigny
Scenografija, dizajn i video: Sanja Maljković
Glume: Ana Jovanović i Boško Petrov
Pisali: kolektivno sa Igorom Ripakom

 

Cena karte: 600 rsd


Karte na popustu: 500 rsd za unapred kupljene karte (do dan pred izvođenje) i 300 rsd (studenti, nezaposleni i penzioneri)

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..