Pozorište za decu “Teatar 78” započinje novu, osmu pozorišnu sezonu, izvođenjem predstave IZA DUGE, 4. oktobra u 17 časova. U pitanju je predstava koja tokom više od godinu dana igranja, i dalje izaziva nesmanjeno interesovanje publike! Ovu uzbudljivu priču o otuđenosti i činjenici da se pametna i dobra deca često povlače u sebe, režirala je Marija Puškarov Popović. 

 

Glumački ansambl čine: Anđela Krvavac, Saša Đurašević, Milan Pajić i Marija Puškarov Popović. Autorsku ekipu predstave čine: kostimograf Tatjana Cvjetković, muzički saradnik Danka Ubiparib, scenograf Tatjana Žiropađa i majstor tona/svetla Milenko Isailović.

 

Za prvih sto najmlađih posetioca pripremili smo iznenađenja.

 

U četvrtak 2. oktobra, u 19 časova, u Galeriji Teatra 78, biće upriličeno svečano otvaranje samostalne izložbe akademskog slikara Zlatka Vićentijevića, sa projekcijom autorovog filma „Moje male simfonijete“. Ovim će ujedno biti otvorena i nova izlagačka sezona Galerije.

 

U nedelju, 05. oktobra, na redovnom repertoaru, očekuje nas predstava “Vukašin i Crvenkapa” od 12 časova.

 

Ulaznice za predstave se mogu kupiti po ceni od 350 din. u kancelariji br.1, "Teatra 78", u Resavskoj 78, svakog radnog dana od 10 do 16 časova, i na dan predstave na blagajni "Teatra 78".

 

DOBRODOŠLI U TEATAR 78!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..