Ovog vikenda TEATAR 78 zatvara pozorišnu sezonu 2013/2014. predstavom koja s pravom nosi epitet najgledanije pozorišne predstave u sezoni: Vukašin i Crvenkapa, koja će se igrati u subotu 26.04. u 17h. Ova predstava je imala svoju premijeru pre tačno godinu dana i od tada ju je pogledalo preko dvanaest hiljada dece sa svojim roditeljima.

 

Tokom ove sezone TEATAR 78 uspešno je realizovao ​43​ predstav​e​, bio domaćin manifestaciji SVURF 2014, priključio se manifestaciji Noć pozorišta i treći put proslavljao Svetski dan pozorišta manifestacijom Bolje art nego škart.

 

Narednu sezonu u pozorištu TEATAR 78 obeležiće neke nove predstave, a reaktiviranjem Galerije Teatra 78 planiramo realizaciju brojnih likovnih programa. Početak nove pozorišne sezone očekuje nas prvog vikenda u oktobru i to premijerom!

Crvenkapa u Teatru 78 je savremena, komična predstava  o devojčici koja, iako pametna, dobar đak i vaspitana, ostaje usamljena i nesrećna jer nema prijatelje. Jedina osoba koja sa njom razgovara je Vukašin, nevaljalac iz razreda, loš đak i prgavac. Zaplet nastaje kada Vukašin odluči da kidnapuje Crvenkapinu baku, tražeći od Crvekape poklone za uzvrat...Predstavu „Vukašin i Crvenkapa“ odgledalo je 12.000 dece sa svojim roditeljima.

Igraju: Milan Pajić, Nemanja Janičić, Jelena Velkovski, Svetlana Sretenović

Tekst i režija: Mina Aleksić

 

Ulaznice za predstave se mogu kupiti u Teatru 78 (Resavska 78), u kancelariji br.1, svakog radnog dana od 10 do 16 časova, po ceni od 350 dinara. U toku je akcija „Trkom do 78“ - prvih 78 osoba koje kupe kartu, dobijaju je po povlašćenoj ceni od 178 din – akcija važi za sve predstave, sem za premijerna izvođenja.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..