Cirque Eloize sa predstavom “iD” gostovaće 26. i 27. aprila u Sava centru. 15 umetnika na sceni, 10 cirkuskih disciplina, miks urbanih plesova, hip-hopa i akrobacija koje oduzimaju dah su ono što čine da  "Cirque Éloize iD" ne bude prosečan cirkus! Predstava će se odvijati iz dva dela od po 45 minuta koje razdvaja pauza od 20 minuta.

 

Pre svake predstave, artisti vežbaju po pet sati a samo za zagrevanje im je potrebno dva sata.

 

“Ovaj šou je veoma iscrpljujući, i čak i kad se završi adrenalin i dalje radi i nikako ne možete da spavate.” – izjavila je Nadia Lumley koja je zadužena za izvođenje komplikovanih urbanih plesova i dodala:  “Posle šoua, neki od nas nastavljaju sa vežbom, a drugi vole da se opuste uz pivo…” Inače, Nadia Lumley ima impresivnu karijeru koja pored brojnih nagrada u breakdance veštini, uključuje i saradnju sa svetskim muzičarima Jay Z-jem i Ed Sheeran-om kao i ulogu u blokbasteru “Streetdance”.

 

I ostali izvođači iz trupe “Cirque Eloize” imaju isto tako zanimljivu karijeru i svi su školovani na akademijama specijalizovanim za cirkuske veštine, ples i glumu.

 

Cirque Éloize-ov proslavljeni spektakl ‘’ iD’’ je neverovatne dubine, koja spaja snagu i nežnost, bes i nadu, predstavlja vizuelni vrhunac u izvođačkim umetnostima, spaja fizičke fleksibilnosti i žanr breakdance-a, hip-hopa i akrobacije! Bina predstave “iD” podseća na uličicu iza nebodera, smeštenu u srcu futurističkog grada, a pozadinska muzika spaja bitove hip-hopa i elektronskih rok klavijatura, čija jedinstvena kombinacija stvara modernu i urbanu atmosferu! Akrobacija za akrobacijom, jedan spektakl za drugim, performans koji traje dva sata će vam proći u sekundama, a jedino razočarenje biće što se predstava završila!

 

Svaka tačka ima perfektno osmišljenu koreografiju  i sve su povezane u set koji se menja, dozvoljavajući mladim umetnicima da izvode različite trikove na  biciklu, trampolini, zemlji, pa čak i u vazduhu!

 

Ulaznice za Cirque Éloize “iD”, koja će se održati u Sava centru 26. i 27. aprila 2014. godine, su po cenama od 2000, 2500, 3000, 3500 i 4000 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Sava centra, Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..