Drugi dan festivala protekao je u odličnoj atmosferi, uz više od 100 000 posetilaca. Veče su obeležili nastupi Riblje Čorbe, koja je proslavila 35 godina postojanja i Alena Islamovića, sa kojim je publika uglas pevala hitove ex-yu roka. Na takmičenju u točenju piva na #HappyContest štandu pobedila je ekipa čiji je kapiten bio @NichimIzazvan, sa prodatih 424 Guinness piva, dok su sve četiri ekipe zajedno prodale 1240 piva.


Na istom štandu večeras će se nadmetati ekipe novinarki RTS-a Irine Ivić, Prve TV Irine Radović, novinarsko – rokerska ekipa koju predvodi Jadranka Janković, dok će četvrti tim činiti članovi benda Feud. Ekipe će točiti premium piva iz asortimana Carlsberg Srbija: Guinness, Budweiser Budwar, Erdinger i Grimbergen, po promotivnoj ceni od 99 dinara, između 18 i 20.30h. Sav prihod od prodaje piva namenjen je u humanitarne svrhe.


Večeras će program trajati do 4 sata iza ponoći, a na bini će nastupiti 10 izvođača.


Muzički program trećeg dana otvoriće nastupi beogradskog sastava Rok Bulevar i  novosadskog Branimir i neprijatelji. Nešto pre 20 sati prvi put na Belgrade Beer Festu publika će čuti Bjesove, posle kojih slede nastupi Kerbera, The Dibidus i Babe. Nastupi glavnih zvezda večeri počinju od ponoći, kada na scenu stupaju Dubioza kolektiv, a program će zatvoriti haus muzika, Pookie feat. Bojana Stamenov i gosti iz Velike Britanije, The Shapeshifters feat. Jenna G.


Za provod u  Tuborg Can Fun Zoni, od 21 sat pobrinuće se DJ Mouse J i DJ Lapac. Da bi ušli u ovu zonu posetioci treba da donesu dve prazne limenke bilo kog piva iz asortimana Carlsberg Srbija.


Svi posetioci festivala koji koriste gradski prevoz, moći će da se prevezu besplatnim linijama koje su obezbedili Heineken kompanija i GSP Beograd. Autobusi sa ovih linija kreću svake večeri od 23.30 na svakih sat vremena ka Slaviji, Trgu Republike, Glavnoj železničkoj stanici i Opštini Novi Beograd. Tačna mesta stajališta, i vreme polaska autobusa nalaze se na sajtu belgradebeerfest.com.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..