Za sve ljubitelje festivala, za one koje vole da pevaju, plešu i za one koji  znaju da otpadaju sa stilom, OTP banka i EXIT organizovali su akcije čije rezultate želimo da vam predstavimo. Na naše veliko zadovoljstvo publika je odlično reagovala i u velikom broju se odazvala na akcije. Snimali su se kako pevaju, plešu i OTPadaju na najčudnijim i zabavnijim mestima koje možete da zamislite.

 

Srećni dobitnici kojima OTP banka poklanjakomplete ulaznica za EXIT2013. biće obavešteni putem facebook stranice i spisak imena biće objavljen na sajtu festivala. Ipak, želimo da vam prikažemo nekoliko pobedničkih videa:

 

1. VIDEO
2. VIDEO           
3. VIDEO   

 

I ovo nije kraj 30 odabranih iz akcije OTPevaj imaće priliku da nastave takmičenje i da na samom festivalu, na OTP stejdžu pokažu svoje umeće u pevanju i nastupu pred publikom.


OTP stejdž biće smešten iznad crossroad-a pored latino stejdža, prepoznaćete ga po zasigurno veseloj i pozitivnoj atmosferi!

 

Pobednici ovog finalnog takmičenja dobijaju još jednu šansu za nagrade, ovoga puta novčane! OTP banka trećeplasiranognagrađuje iznosom od 10 000 dinara, drugoplasiranog sa 20 hiljada dinara, a prvoplasirani osvaja 30 hiljada dinara!

 

Takođe želimo da vam predstavimo i jednu  veoma specifičnu zonu za uživanje, odmaranje i prikupljanje preko potrebne energije. OTP chill zona, koja će se predstaviti novim konceptom chill out-a, koja kombinuje interaktivni dekor i svetleći i šareni ambijent. Ovaj sjajni  stage nalaziće se pored Latino bine, gde će posetioci uživati i u pogledu na Dunav i grad, a poklanja vam ga OTP banka.


www.youtube.com/OTP

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..