Treći po redu Guarana Hip Hop festival “Svi kao jedan“ otvoren je u petak 7.juna 2013. Program prvog vikenda festivala održan je u Domu omladine Beograda u petak i subotu - 7.i 8. juna, koji je okupio mnogobrojne poštovaoce hip-hop kulture. U petak su posetioci Doma omladine Beograda bili u prilici da prisustvuju zanimljivoj tribini na temu lošeg uticaja alkohola, droge i nasilja na mlade, kao i na temu vrednost i uticaji albuma "Brate minli". Na tribini su govorili veteran srpskog hip hopa - Kiza 'Robin Hood', Juice i Borko iz grupe THC, dok je moderator bio Pedja Vukčević, poznatiji kao Lou Benny.

 

Po završetku tribine održano je 'Masters of Freestyle', na kome su svoje veštine u bacanju najboljih rima pokazali brojni takmičari, a pobednik je ovoga puta bio Smoke Mardeljano iz ekipe LTDFM.

 

Drugog dana festivala u Domu omladine Beograda, beogradski hip-hop DJ-evi: Mrki, Kobazz i Arhitekt držali su DJ radionicu, a u večernjem programu odigrano je regionalno takmičenje u break-dance-u, pod nazivom ''Take a break''


Pobedu je odneo Vid Vidmar iz Slovenije, iz ekipe Flow from Below, koji je bio sudija na prošlogodišnjem festivalu. Na ovogodišnjem takmičenju prijavljen je veliki broj takmičara iz cele Srbije, ali i iz Bosne i Hercegovine. Hrvatske, Slovenije i Švedske, a ishod je do samog kraja bio neizvesan.

 

Kao što smo već i najavili  Festival GUARANA SVI KAO JEDAN će ove godine biti održan tokom tri vikenda u junu mesecu (od 7. do 24. juna ), tako da nas sledećeg vikenda očekuje bogat muzički program, u Magacinu DEPO u Travničkoj 3.


Petak 14. jun 2013.

Bassivity Digital (VIP, Arafat, Sivilo, Dripac)
C-YA, Sick Touch, Djans, DJ Munja, Jovica Dobrica, Andra
AFU-RA

 

Subota, 15. jun 2013.


Prti BeeGee, Bvana, Juice,
Bassivity Digital (Struka i Lud, Cantwait, Ziplok, One Shot, Smoke Mardeljano, Mučenička grupa)
DJ Kobazz
ONYX

 

Karte za festival se mogu naći u Kobazz shop-u i na svim prodajnim mestima Eventima. Cena karte za jedan dan je 950 dinara, a cena kompleta za oba dana je 1.490 dinara

 

najava: OVDE

www.svikaojedan.com

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..