Nakon osam uzbudljivih večeri završen je i drugi krug, odnosno četvrfinale Belgrade Demo Fest Live. Stručni žiri i publika su od preko trideset sastava predstavljenih u četvrtfinalu odabrali osamnaest koji će imati priliku da se predstave 13., 14. i 15. juna u klubu Danguba tokom tri polufinala.


U polufinale plasirali su se sledeći sastavi: Ućuti pas (Lazarevac), Uzemljenje (Beograd), GodDamn (Vranje), Regulator (Vrnjačka Banja), Marienfeld (Pančevo), Jelizaveta Bam (Zaječar), Neke Face (Zrenjanin), Knap (Beograd), Sivi (Pančevo/Beograd), InfinitY (Požarevac), Helm (Priboj), Zvučni Zid (Beograd), Hadži Prodane Duše (Užice), Bas i Stega (Pančevo/Pazova/Beograd), Centralna Aktivnost (Beograd), Young Husbands (Beograd), Meda Vuk i Sandokan (Petrovac na Mlavi) i Dok7 (Niš).


Raspored polufinalista po danima može se pogledati ovde: http://www.facebook.com/bgdemofestlive.

 

Iz faze u fazu, iz večeri u veče Belgrade Demo Fest Live potvrđuju da srpska i regionalna scena nemaju razloga za brigu, jer je autorski i izvođački kvalitet muzičara i bendova na visokom nivou.


Veliko finale održaće se 23. juna u bašti KST-a, kome će prisustvovati veliki broj organizatora festivala iz regiona, novinara, menadžera, itd.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..