Na predstojećem Šumadija FEST-u u Kragujevcu svoje gostovanje 24.08.2012. pored Zabranjenog Pušenja potvrdili Ortodox Celts, Del Arno Bend i DJ Tom Novy. Iste večeri ispred pomenutih izvodjača nastupiće i Vatra,Stars Inc, The Bite,90-i Minut i Empathy.

 

Poznati DJ Tom Novy koji se pojavljivao i obarao rekorde na svetskim muzičkim listama  i nastupao u najboljim klubovima je potvrdio dolazak 24. avgusta na Šumadija Fest . Od samog početka karijere DJ Tom Novy beleži veoma zapažene uspehe prvo u Nemačkoj  a potom i na internacionalnom nivou, a njegovi singlovi poput “Lovin U”, “Your Body” bili su na vrhu listi u skoro svim zemljama.

 

Tomov talenat i muzički ukus su prepoznali mnogi iz muzičke industrije pa je radio  produkciju i remikse  za imena ko što su 10CC,  Backstreet Boys, DJ Thomilla, Eric Morillo, Sonique i mnoge druge. DJ Tom Novy radio je i vodio je nekoliko TV emisija na MTV-ju a redovno radi i na minhenskoj radio stanici.


Drugog dana festivala nastup do sada potvrdili DJ Muki, DJ Denis Hernan, Makao Band i TDI Radio Crew, Dance 4 Life Crew i DJ iznenadjenja čije ime nećemo objavljivati do samo početka festivala. U okviru dnevnog programa festivala organizovaćemo sportska takmičenja,umetničke radionice i predavanja o važnosti očuvanja životne sredine i KAMP za sve ljubitelje prirode...

 

Drugi Šumadija Fest  prošle godine posetilo je preko 8000 ljudi a ove godine očekujemo veću posetu s obzirom da će Line-Up ove godine biti bolji u odnosu na predhodnu a i festival će ove godine imati dva stage-a.

 

Detaljan program trećeg Šumadija festa biće uskoro objavljen na našoj web stranici I na društvenim mrežama.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..