Bez obzira na temperature kakve nas očekuju za vikend, Novosađani 6. i 7. aprila donose Užičanima i njihovim gostima vrelinu i adrenalinske injekcije. U okviru Mountainboarding Weekend Užice članovi novosadskog Kluba planinskog skejtborda “ATB” predstaviće ovu još neafirmisanu, ali nadasve interesantanu ekstremnu disciplinu - vožnju daske za sve terene.

 

Miloš Andrić, Ivan Raković, Predrag Trifunov, Predrag Marcikić i Slobodan Banović će svim zaljubljenicima u brzinu, a užički kraj je poznat po njima, prezentovati opremu koja je potrebna za uživanje u vožnji planinskog skejtborda, tehnike sa kojima se savladavaju prirodne prepreke i postižu visoki otkucaji srca uz “živu” demonstraciju same vožnje. Užički vikend je prilika da se popularizuje sport i organizuje veći broj vozača u Srbiji, što je put ka  jačanju ove dicipline, organizovanju trka unutar zemlje i povećanju broja vozača koji bi predstavljali Srbiju na evropskim takmičenjima! Gostovanje Novosađana u Užicu je još jedna od brojnih promotivnih aktivnosti članova KPS “ATB” na kom će biti predstavljeno i “1. Svetsko prvenstvo u border krosu” koje će biti održano u Bukovcu, nadomak Novog Sada, 6. i 7. septembra.

 

U okviru programa, Užičanima će se predstaviti mauntibajkeri Srđan Stojšin, Dušan Klepić i Petar Grabež iz novosadskog Kluba „Fullcontrol bike“.


Organizator Mountainboarding Weekend Užice je Vodičko Udruženje Kapedunum koje će na jednom mestu okupiti planinske skejtbordere, mauntibajkere, skejtere, paraglajderiste, crtače grafita, brejkdensere.

Program „Mountainboarding weekend Užice“:


6. april  


Od 11 do 15 časova: MOUNTAINBOARDING demonstracija i časovi
Od 11 do 15 časova: MOUNTAINBIKING demonstracija i časovi
Od 11 do 15 časova: SKATEBOARDING TRICKS demonstracija i časovi
Od 15 do 16 časova: MOUNTAINBOARDING ekstremna vožnja kroz šumu u velikom parku
Od 15 do 16 časova: MOUNTAINBIKING ekstremna vožnja kroz šumu u velikom parku
Od 11 do 15 časova: crtanje grafita
Od 13 do 15 časova: performans plesne grupe STUDIO LOT LORIJEN

U odabranom terminu učesnici će moći da probaju FREE CLIMBING u hali.

Uveče MOUNTAINBOARDING PARTY za vozace uz snimke sa aktivnosti tokom dana u Gradskom Kulturnom Centru.
Program će ‘začiniti’: Plesna grupa STUDIO LOT LORIJEN, Crtači grafita UMETNIČKA ŠKOLA UŽICE, Paraglajding klub „Beli Anđeo“ Prijepolje, DJ-Mikica.

 

7. aprila predviđena je celodnevna vožnja na Zlatiboru, kao i odlazak na Taru.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..