Po prvi put EXIT festival poziva sve pojedince i organizacije da kreiraju festival po svojoj meri i pridruže se EXIT timu! Sa tim ciljem pokrenut je konkurs pod nazivom „JA SAM EXIT“, na kojem će svako od fanova festivala moći da napravi sopstvenu binu iz snova, predloži ideje, unese novu dozu zabave, osmisli umetničke instalacije koje će da krase tvrđavu, dizajnira majice za EXIT ili bude deo reklamne kampanje festivala.

 

Učešćem u konkursu i kreiranjem samo svog EXIT-a, svi ljubitelji festivala će dobiti šansu da realizuju svoju viziju, osvoje nagradu od 1000EUR i postanu deo EXIT tima.

 
Ovo je javni poziv svim kreativnim pojedincima i organizacijama da se uključe u realizaciju festivala, a glavni cilj je ostvarenje nezaboravnog iskustva koje ostaje u sećanju celog života. Svi su pozvani da izlože predloge za unapređenje EXIT-a, kroz aktivno učešće u više oblasti konkursa koji je otvoren od 25. marta do 25. aprila ove godine.

 

Prijavljivanjem za kategoriju Moja scena na EXITu obezbedite priliku da unapredite postojeće festivalske bine, ali i da kreirate sopstvenu, sasvim novu binu, kao i sve njene prateće sadržaje. Budite umetnik, oplemenite Petrovaradinsku tvrđavu i ulepšajte svaki njen kutak svojom kreacijom, prijavite svoje ideje za Umetnost na EXITu. Svi zainteresovani pojedinci i organizacije, profesionaci i amateri imaju mogućnost da predlože zabavne sadržaje svakog tipa kroz prijavu za segment konkursa pod nazivom Zabava na EXITu, ali i da idejama vezanim za unapređenje marketinškog aspekta, brendinga i identiteta festivala uzmu učešća u EXIT ADvanturi.

    

Moj Dizajn na EXITu nudi mogućnost dizajniranja EXIT majica, ali i poziva sve zainteresovane da predlože svoje ideje i osmisle sasvim nove EXIT suvenire, zastave i sve ostale sitnice vezane za festival. Takođe, omogućeno je apliciranje za kategoriju Moja Ideja na EXITu, koja svima ostavlja potpunu slobodu da iznesu sopstvene ideje koje tematski nisu obuhvaćene ostalim segmentima konkursa.

    

Prijavljivanje je veoma lako, samo poseti web stranu našeg festivala exitfest.org/jasamexit i prijavi se za kategoriju konkursa koja ti najviše odgovara!

 

Ovaj javni poziv ima za cilj podsticanje kreativnog razmišljanja mladih, kao i njihovo proaktivno učešće u stvaranju ovogodišnje EXIT R:Evolucije. Amateri i profesionalci, pojedinci i organizacije, vizionari i realisti – svi imaju priliku da postanu deo velike EXIT porodice koja ima za cilj da festival učini još boljim i zabavnijim mestom, koje podstiče kreativnost duha i oslobađa pozitivnu energiju.  EXIT je više od muzičkog festivala, EXIT je jedno veliko iskustvo i nezaboravan doživljaj koji pripada svima nama. Uključi se i ponosno kaži: „Ja sam EXIT“!

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..