Overjam Reggae Festival promenio lokaciju! Posle uspešno održanog prvog, najavljeno je održavanje drugog Overjam international reggae festivala, od 14. do 17. avgusta, na novoj lokaciji u Sloveniji.

 

Organizacioni tim u kome se nalaze italijansko društvo Trieste in Levare, Ticket To Jamaica, kulturno udruženje Overjam i slovenačka agencija Kurz rock vibe u saradnji sa udruženjem Cafe im Künstlerhaus iz Austrije, najavili su da će festival biti realizovan u Tolminu, na idiličnom ušću reka Tolminke i Soče. Overjam festival predstavlja stecište različitih kultura sa ciljem promovisanja solidarnosti i jednakosti, koje su oduvek karakterisale reggae muziku. Ovim se dokazuje da smo svi ujedinjeni u različitosti.

 

“U zagrljaju prirode, kulture i muzike, vratićemo se u srce jamajčanskog roots reggea, koji je danas u dobroj meri zapostavljen usled dominacije digitalne muzike.”, poručili su organizatori.

 

Za sada nisu otkrivena imena učesnika, ali je sigurno da će dve festivalske pozornice obilovati roots, dub i dancehall zvukovima, uz bogat prateći program – sportski, kulturni, ekološki, itd., uz sunčane zrake i pozitivne vibracije koje će vladati Overjam festivalom.

 

Prodaja ulaznica vrši se putem Eventim sistema:
www.eventim.rs

Više informacija:
www.overjamfestival.com

<<  Oktobar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   
 

Putopisi, Intervjui..