Svakog utorka od 9. jula do 24. septembra 2013. Godine / Ovogodišnji line up u Space-u biće organizovan u 3 faze i obuhvata 4 nedelje, i sada Carl Cox i Safehouse menadžment konačno mogu da otkriju ko nastupa prve 4 večeri.

 

Carl Cox, Space Ibiza: "Prošlo je 12 godina i vratili smo se sa velikim praskom ", kaže Cox. "Pokušavamo da održimo situaciju svežom, čineći da noći budu sve bolje iz godine u godinu. Ja sam veliki ljubitelj progresa tako da dok čuvamo sve što smo radili prošle godine, krećemo u novu fazu iznova sa uvek veselim gostima, nekim poznatim licima, i kao i uvek sa nekoliko iznenađenja ... Ove godine, žurka zaista ujedinjuje ... Doživite je. "

 

Kao jedan od onih koji najviše radi, ima i najviše iskustva da govori o uspehu na Ibizi… Carlove noći u prostoru su sinonim za svetsku klasu DJ talenta, i ako pogledamo prve 4 nedelje line-up-a za 2013-u neće biti drugačije.

 

LINE UP:

 

9 Juli - CARL COX, DUBFIRE, TANIA VULCANO, COPY PASTE SOUL, DJ SNEAK, NIC FANCIULLI

16. Juli - CARL COX, ADAM BEYER, PAN-POT, LAURENT GARNIER, GILLES PETERSON

23. Juli - CARL COX, CASSY, MARCO CAROLA, CARLO LIO, NICOLE MOUDABER, JUST BE

30. Juli (Rođendan Carl Cox-a)- CARL COX, HEIDI, JON RUNDELL, BRODINSKI & GESAFFELSTEIN, YOUSEF, UMEK

++ PLUS JOŠ VIŠE UMETNIKA & biće objavljeni uskoro!

 

Gosti koji će nastupati u prostoru Spaces Discotec-e i Inside Terrace od 9. jula kada je otvaranje, do Carlove rođendanske žurke 30. jula su: Adam Beyer, Brodinski & Gesaffelstein, Carlo Lio, Cassy, Copy Paste Soul, Dubfire, Heidi, Jon Rundell, Laurent Garnier, Marco Carola, Nic Fanciulli, Pan-Pot, DJ Sneak, Gilles Peterson, Just Be, Nicole Moudaber, Tania Vulcano, Yousef i Umek.

 

Lynn Cosgrave, direktor Safehouse je potvrdio da će cene karata biti spuštene na £ 25 po karti, čak 3 nedelje duže od svih onih rano-prodatih karata u rekordnom vremenu. Cene ulaznica za Cox-ove nastupe su uvek najniže na ostrvu, ali ako ih kupite sada možete uštedeti još više.

 

Cosgrave kaže: "Mi verujemo da clubber-i dolaze prvi, a sada je prilika za sve da se uključe i kupe svoju kartu po najpovoljnijim cenama".

 

Ove godine će biti još više podsticaja i mogućnosti interakcije za Clubber-e da se zabave u okviru The Party Unitesprograma, koji uključuje šemu učešća i čuvanja ulaznice kroz Carl-ov nedavno postavljeni sajt, bezbrojna takmičenja, uključujući i DJ takmičenja, koja su imala veliki uspeh prošle godine, gde su 4-voro najboljih osvojili binu za jednu noć. Takođe postoji mogućnost da se dizajnira neki zvanični Revolution espap. Svi detalji će biti otkriveni kako se leto približava, tako da bi bili obavešteni prosetite sajt: Carlcox.com i njegovu zvaničnu Facebook stranicu.

 

Ulaznice od £ 25 će biti na raspolaganju do 25. marta, direktno sa sajta: www.carlcoxtickets.com

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..