U beogradskom klubu Black George, u četvrtak 1. februara  u 20h biće održano finale četvrtog Mobil Music Festa u kojem će nastupiti Kamikaze, Karakondžule, Pilimistik, Promonael i Red Danger. Specijalni gost biće bend Sanitarium koji je pobedio na drugom izdanju festivala festivala. Oni će nastupiti u nešto drugačijem izdanju, najavljujući svoj nastup kao – Sanitarium experience. Da podsetimo, u finalu MMF#4 u četvrtak će nastupiti pet bendova. Publika je glasanjem na YouTubeu i Facebooku odabrala Kamikaze iz Vršca i Karakondžule iz Aranđelovca, a žiri je njima dodao Polimistik (Podgorica), Promonael (Bački Petrovac) i Red Danger (Negotin/Beograd).

Svi oni ulaze u muzičku “bitku” za izdavanje albuma u produkciji diskografske kuće Multimedia Music, koja je i suorganizator festivala zajedno sa Headlinerom.
 
O pobedniku festivala odlučiće zajedno publika i žiri. Publika če na Facebooku moći da glasa sve do kraja nastupa poslednjeg benda. Glas publike biće jedan od ukupnog broja glasova, a ostali pripadaju članovima žirija, koji ovog puta čine Rodoljub Stojanović (direktor i vlasnik Multimedia Music), Jadranka Janković (rok novinar), Marija M. Karan (muzikolog i predstavnik Headlinera), Olga Kepčija (urednik i voditelj Radija 202)), Katarina Popović Kale (urednik i voditelj Rock radija) i Marko Narančić Narke (gitarista grupe Sanitarium, pobednika MMF#2).
 
Organizatori očekuju da žiriju pridruže još neka poznata imena srpske rok scene, a o kome je reč znače se uoči samog festivala. Svirka u klubu Black George počinje u 20 časoca, a ulaz je besplatan.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..