Za sve svoje vršnjake, fanove koji su rođeni na isti dan kao i festival, 29. juna 2000. godine, EXIT je pripremio najposebniju nagradnu igru dosad! Srećni slavljenik ili slavljenica na poklon će dobiti EXIT Infinite Experience ulaznicu koja važi za dve osobe i omogućava pristup ekskluzivnim, tajnim i VIP žurkama i mestima festivala, među kojima je i prostor na samoj bini legendarne mts Dance Arene! Svi koji dele rođendan sa Exitom mogu da učestvuju u aktivaciji tako što će na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do srede, 28. juna poslati svoju najveću želju za dobrobit naše planete i linkove do svojih društvenih mreža.

U samom fotofinišu priprema za ovogodišnje okupljanje na Petrovaradinskoj tvrđavi, EXIT će na ovaj način nekom od svojih vršnjaka pokloniti jedinstveno festivalsko iskustvo po kojem će ovaj rođendan pamtiti zauvek.
 
Proglašenje će se dogoditi baš na svečani dan – u četvrtak 29. juna!
 
Ova ekskluzivna ulaznica lansiraće srećnu dobitnicu ili dobitnika u EXIT Univerzum od 6. do 9. jula uz podršku Gorkog Lista i osigurati da nastupi Prodigyja, Wu-Tang Clana, Skillexa, Erica Prydza, Alessa, Nine, Amelie, Indire, Viagra Boys i stotine drugih ostanu njihove najbolje rođendanske uspomene za ceo život!

photo: EXIT promo

text: EXIT team

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..