Od 24. do 26. avgusta 2023. u Atrijumu Beogradskog sajma - Tim koji već sedam godina realizuje Kontakt konferenciju za kraj letnje festivalske sezone je pripremila veliku trodnevnu muzičku feštu. KONTAKT FEST je trodnevna muzička manifestacija, koja će se održati od 24. do 26. avgusta 2023. u Atrijumu Beogradskog sajma. Prve večeri KONTAKT festa, u četvrtak, 24. marta, susrešće se fantastična trojka: VOJKO V, Z++ i MIMI MERCEDEZ.

Mnogi su ostali uskraćeni za koncert VOJKA V u okviru revijalnog dela sedme Kontakt konferencije u martu, jer... rasprodato! Ali je zato tu Kontakt Fest. Biće (valjda) mesta za sve 24. avgusta.

Program - internacionalni.
Zvezde - najtraženije u regionu... i šire...
Mesto - najkomotnije za koncerte na otvorenom.

U kraljevstvu MIMI MERCEDEZ su kontroverzni tekstovi i zarazni bitovi. Ulica dobija drugu perspektivu kada ,,kraljica svih žanrova" stupi na scenu. A pokoriće je svojim oštrim jezikom i vrelim nastupom prvog dana Kontakt Festa.

Već prvim albumom "18++" iz bilo je jasno da je Z++ pokrenuo talas neviđenog i neočekivanog. Podigao je lestvicu što se tiče produkcije, a upravo on sam producira sve što radi. Z++ je jedno od najperspektivnijih imena regionalne muzičke scene. Z++ je na KONTAKT Festu, prve večeri, u četvrtak, 24. avgusta.

Early Bird ulaznice su već u prodaji putem Ticket Vision prodajne mreže, kao i na na tickets.rs, po ceni od 1.590 dinara.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..