U junu 9. i 10.  zakazani su za najbolji regionalni provod, koji se već po 15. put održava u Vodicama, a u subotu dio njega je i šarmantni Bon Voyage ● Osim live nastupa, bend najavljuje i nadolazeći album! Singl "Voli me nježno" slušajte na svim streaming servisima - link >> Lipanj je konačno započeo, a i s njim iščekujemo brojne ljetne provode na raznim koncertima i festivalima. Među prvima je i voljeni CMC festival, koji je na svom jubilarnom 15. izdanju osigurao nastup nekih od najpoznatijih domaćih izvođača koji će na vodičkoj rivi zabavljati publiku 9. i 10. juna. Ove godine u Vodicama, od Dancing Bearovih izvođača nastupa pulski pop sastav Bon Voyage, koji se u siječnju vratio na glazbenu scenu s energičnim singlom “Voli me nježno”. Glazbu i tekst singla potpisuje pjevačica Dijana Marić Odobašić.

Pjesma je snimljena u studiju GIS u Kastvu, pod voditeljskom palicom Mateja Zeca (Let3) i Edija Cukerića koji potpisuje aranžman te je poznat po mnoštvu kreativnih rješenja. Live nastup ove zarazne i vesele pjesme nestrpljivo iščekujemo slušati u subotu 10. lipnja te ne sumnjamo da će se publika potpuno rasplesati na nju.

Trenutnu postavu benda čine Florijan Odobašić (bas), Dijana Marić Odobašić (vokal), Denis Škalic (gitara), Vedran Bužleta (bubnjevi) te Ivan Žufić (harmonika). Ovaj raznolik ansambl osigurava dobru atmosferu i zabavu na pozornici te naravno u publici ove subote u Vodicama. "Uvijek mi je bilo bitno da oko mene nisu tek dobri glazbenici već prije svega prijatelji, netko s kim je gušt surađivati, razmjenjivati ideje i mišljenja.” govori nam pjevačica Dijana koja je uzbuđena nastupiti sa svojim kolegama i prijateljima u Vodicama.

Uz toplije temperature, predivnu vodičku rivu i ljetnu atmosferu, Bon Voyage i njihov najnoviji singl “Voli me nježno” besprijekorno se uklapaju na pozornici CMC festivala svojim toplim i zavodljivim zvukom. ​​"Pjesma je veselog karaktera i nosi je 'neka dobra vibra' kroz cijelu stvar. Kad smo je stvarali u studiju, važno mi je bilo vidjeti ono lupkanje noge svakog člana u ritmu, lagani moving ramenima, iako s ozbiljnim licima, jer 'pazi, snima se'" istaknula je Dijana, pjevačica pulskog pop sastava. Na CMC festivalu možemo očekivati značajno manje ozbiljna lica, već rastegnute osmijehe te puno energičnog kretanja uz ovaj veseli ritam.

Osim live nastupa nestrpljivo isčekujemo i izlazak njihovog prvog studijskog albuma čije pjesme spremno čekamo poslušati. Neki od prethodno otkrivenih singlova su "Prekasno" te "Zamijenit ću te boljim" , a obje pjesme su objavljene pod okriljem diskografske kuće Dancing Bear, 2016. godine. Uz ova dva singla, uzbuđeni smo čuti “Voli me nježno” prvi put u live izvedbi na vodičkoj pozornici najvećeg festivala domaće glazbe.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..