Od 22. do 24. juna 2023. ŠLF će ponovo raspevati Šabačku tvrđavu i razigrati sve one kojima je nedostajala festivalska atmosfera po kojoj je ovaj deo Srbije već decenijama prepoznatljiv. Osim što je kulturna manifestacija sa tradicijom dugom punih 20 godina, ŠLF je jedinstvena manifestacija u regionu i po atraktivnoj lokaciji. Šabački letnji festival se i ovoga puta održava među zidinama čija se istorija ispisuje još od 15. veka - na Šabačkoj tvrđavi. Kako Šabac važi za grad koji je spoj vizije i tradicije, tako je koncipiran i program ŠLF 2023. Muzička priča koju novo izdanje nosi pokriva ukuse i najmlađih i najstarijih, ali i srednje generacije.

Među hedlajnerima ŠLFa ove godine su: TONY CETINSKI, CRNI CERAK, MILE KEKIN, FOX i SURREAL, DEJAN CUKIĆ I SPORI RITAM, ali i lokalni bendovi i DJevi koji će sa raskošne bine da pokažu bogat muzički diverzitet koji ovaj grad neguje.

,,Svi smo se zajedno trudili, i Grad Šabac i Turistička organizacija, i DD Tickets kao producenti festivala, da zadovoljimo i mlađu populaciju i ukuse nešto starijih sugrađana, ali i publike iz čitave Srbije i regiona", istakao je Dušan Simić, direktor Turističke organizacije grada Šapca .

Trep senzacija Crni Cerak i legende ovog žanra, Fox i Surreal, obeležiće prvi festivalski dan, 22. jun. Druge večeri, 23. juna, Mile Kekin, nekadašnji frontmen Hladnog piva, Šapčanima i svim gostima ŠLFa među prvima će uživo predstaviti upravo objavljeni album ,,Nežno đonom" sa kompletnim novim bendom koji već dugo priprema za burno leto. Dejan Cukić sa Sporim ritmom nastupa iste večeri, a sem što obećava dobru zabavu sa autentičnim potpisom, priznaje da se na ovo mesto vraća posle više od 20 godina. Treće večeri, 24. juna, regionalna pop senzacija, Tony Cetinski, zaokružiće ŠLF 2023.

,,Biće nam veselo, emotivno i zabavno!" poručuje Cetinski.

Kompletan program ŠLF 2023:

Četvrtak, 22. jun:
Sick Soul
Fox & Surreal | Grca
Crni Cerak
DJ Sole

Petak, 23. jun:
Supermensi
Predigra
Dejan Cukić & Spori Ritam
Midgrad
Mile Kekin
DJ Mario

Subota: 24. jun:
DJ Amadeusen
Taboo Band
Tony Cetinski
Undo

Dnevne ulaznice dostupne su po ceni od 700 dinara, a trodnevna ulaznica iznosi 1.400 dinara putem DD Tickets prodajne mreže, ddtickets.rs i Alideda aplikacije sa mogućnošću dostave na kućnu adresu. Dostupna je i VIP kategorija ulaznica po dnevnoj ceni od 1.500 dinara. U Šapcu su ulaznice dostupne i u Turističkoj organizaciji Grada Šapca, The Marshall caffeu, Life Caffeu i City Park Caffeu.
 








<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..