Drugi nastup u nizu serijala svirki u okviru festivala klupskih bendova „Bates” biće održan u subotu, 28. januara od 20h u klubu Kuglaš (Đušina 5), kada će se publici predstaviti pop/rock/disco/house sastav Skylimit iz Beograda. Polazeći od činjenice da je samo nebo granica, u svojoj muzičkoj kuhinji spojili su razne ukuse, domaće i strane, a pop, fank, disko i rok su glavni začini. Noževi su im oštri još od 2019. pod ovim imenom, a u njihovoj kuhinji niko neće ostati gladan dobrog vajba i ukusne muzike - Skylimit! Koncept festivala klupskih bendova „Bates” zasnovan je na ideji da u toku jedne klupske sezone u baru Kuglaš, svakog meseca u ovom klubu nastupi jedan ili nekoliko sjajnih bendova, koji u našem gradu već godinama prave najbolje klupske žurke!

Cilj festivala je promocija beogradskih cover bendova, kao i živog gitarskog zvuka, ali i pružanje mogućnosti lokalnim sastavima da sviraju u autentičnom klupskom okruženju sa dugom istorijom, uz odličnu produkciju.

Na kraju sezone, u maju mesecu naredne godine, biće proglašen pobednik festivala, za koga je predviđena i festivalska nagrada!
 
Ulaz na večeri festivala klupskih bendova „Bates” je slobodan.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..