Prvi nastup u nizu serijala svirki u okviru festivala klupskih bendova „Bates” biće održan u subotu 17. decembra od 20 sati, u klubu Kuglaš (Đušina 5), kada će se publici predstaviti pop, rock, funky, disco sastav Dea Dia, iz Beograda. Ulaz na večeri festivala klupskih bendova „Bates” je slobodan. Dea Dia je cover bend nastao 2010. godine, prepoznatljiv je po dva moćna i autentična ženska vokala i izvođenju svetskih hitova house, soul, funky i r’n’b muzike, kao i domaćeg i stranog popa i rocka. Ovaj sastav čine iskusni muzičari koje ste mogli da vidite na televiziji, najvećim binama u Srbiji i inostranstvu, ali i u najuticajnijim klubovima.

Koncept festivala klupskih bendova „Bates” zasnovan je na ideji da u toku jedne klupske sezone u Kuglašu, svakog meseca u ovom klubu nastupi jedan ili nekoliko sjajnih bendova, koji u našem gradu već godinama prave najbolje klupske žurke!

Cilj festivala je promocija beogradskih cover bendova, kao i živog gitarskog zvuka, ali i pružanje mogućnosti lokalnim sastavima da sviraju u autentičnom klupskom okruženju sa dugom istorijom, uz odličnu produkciju.
Na kraju sezone, u maju mesecu naredne godine, biće proglašen pobednik festivala, za koga je predviđena i festivalska nagrada.


<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..